👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
divx94 z polo tez tak zrobili
z kazdego auta sie da.. wiec po co to nam pokazujesz ?

Chciałem tylko przypomnieć że piłowanie golfa dwójki na ręcznym w deszczu to jeszcze nie jest drift...

Tip top leszczyno z kolorowym nickiem pokaż czym ty jeździsz i przede wszystkim udowodnij to że sam zarobiłeś. A tym czasem użyj maści na ból dupy, frajerze.
Nie, nie jeżdżę Golfem.
Nie, nie jeżdżę Golfem.

klamra96 napisał/a:
masaq
![]()
Gdyby w to R8 wsadzili tyle pieniędzy i czasu co w tego golfa to gość z VW nie byłby w stanie zobaczyć co go minęło. Dlatego uważam, że takie porównania("wyścigi") są bez sensu. Druga sprawa to taka, postaw tego golfa i to audi na dowolnym torze na dwa okrążenia. Kto wygra? Tego raczej mówić nie trzeba.

koperGT napisał/a:
Gdyby w to R8 wsadzili tyle pieniędzy i czasu co w tego golfa to gość z VW nie byłby w stanie zobaczyć co go minęło.
Z całym szacunkiem, ale polecam doszkolenie się w kwestii modyfikacji samochodów.
Akurat adekwatne wzmocnienie Golfa jest 8-10 x tańsze, niż wzmocnienie R8.
Poważne modyfikacje R8, ze wględu na elektronikę, mechanikę, objętość komory silnika zaczynają się od kilkudziesięciu tysięcy euro. Za tę kwotę można zmodyfikować golfa, który będzie znacznie szybszy. Masz pytania? PW.
Co nie zmienia kwestii, że wolałbym mieć wolniejsze R8, niż szybszego golfa MK2

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie