👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne
🔥
Jeszcze zdążę zjechać
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kupa nie filmik i uj nie ludzie niepotrafia posypac sola czy paskiem tylko sie rozbijaja tempole
a mi sie wydaje ze zlotowka mogl tam stac daltego ze tez go tak wyj🤬o jak tego opla
K🤬a dwa miesiące temu podobną sytuację miałem o.O Zakręt w lewo, ruszam spod świateł i zaczynam skręcać. Prostuję koła, a auto dalej skręca ;o tak szybko kierownicą w tę i z powrotem jeszcze nigdy nie zadupiałem.

Ja nie chwaląc się przyj🤬em dzisiaj w płot na podwórku na szczęście autem ojca, tylko się zarysował w miejscu gdzie i tak był zarysowany. Do swojego wpakowałem wór piasku w bagażnik, i przyczepność dużo lepsza a i podsypać można pod koła w razie czego.

tranzystor napisał/a:
Pewnie conajmniej połowa na letnich oponach
![]()
Akurat na takiej szklance nie ma to znaczenia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie