📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Do wszystkich ekspertów ruchu drogowego plujących na taksiarza. Zobaczcie film dokładnie po otarciu piany z pysków. Gość stoi na szczycie tuż przed spadkiem do garażu. Ewentualna nieudana próba wyjazdu z tego miejsca zakończyła by się zameldowaniem jego auta na dole wjazdu... Trochę pomyślunku zamiast oklepanych często wyssanych z palca teorii osób które mają niewielkie pojęcie o fizyce jazdy.Gdyby wszyscy uczestnicy ruchu mieli przynajmniej opanowane podstawy jazdy tak jak "cierpiarze" po mieście jezdziło by się znacznie przyjemniej...
Łooooooo! tam gdzie stoisz, kręcąc te zapierające dech w piersi wydarzenia, chodzę na szluga, jak jestem w pracy!
Wyjazd z starego browaru, w środku przyczepność jak wyszli na ulice to zaskoczenie
Sam dziś w tych warunkach musiałem się poruszać po mieście. Dało radę, sprzęgło gazem delikatnie i do przodu się kulamy bez poślizgu. Swoją drogą, koleś w tej vectrze na początku ładnie panował
A i zapomniałem, piaskarki jeździły i sypały zanim to się wszystko zaczęło. Ale zajmowały się głównymi drogami, bo są ważniejsze.
Sam dziś w tych warunkach musiałem się poruszać po mieście. Dało radę, sprzęgło gazem delikatnie i do przodu się kulamy bez poślizgu. Swoją drogą, koleś w tej vectrze na początku ładnie panował
A i zapomniałem, piaskarki jeździły i sypały zanim to się wszystko zaczęło. Ale zajmowały się głównymi drogami, bo są ważniejsze.
zauważył ktoś, że te samochody, które rzekomo mają te wszystkie systemy ESP, ABS, EBD, WZW, LZE, PO, RRTWUM i inne:D radziły sobie gorzej niż stary OPEL ASTRA?
moim zdaniem złotówa nie powinien dostać ani grosza za to. stoi na zakazie postoju.
zobaczcie jaki cfany taksiarz wybrał sobie idealną miejscówę na zebranie kilku stłuczek
a co wy myślicie że sałaciarza prawa fizyki nie obowiązują ? też go pewnie zniosło i nie miał jak się ruszyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie