👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ralf87 napisał/a:
Gołoledź zwana też czarnym lodem
potocznie zwany też "szklanką na jezdni"

a zlotowa czeka w miejscu gdzie samochody spycha wiatr i doczekal sie swojego dzwona, teraz pare zl wyrwie z ubezpieczenia

Cierp jak zwykle najlepsze miejsce zajął i tylko czeka i punktuje

c🤬j w dupę pogodzie!!! na rowerze kiedyś zaskoczyło mnie to kurestwo na szczęście nos nie był złamany

taksówkarz powinien dostać mandat na podstawie tego filmu za stworzenia zagrożenie w ruchu drogowym.
Sk🤬ysyny, każdego c🤬ja z taxi jakiego znam to j🤬y w dupe pederasta, k🤬y głupie
Sk🤬ysyny, każdego c🤬ja z taxi jakiego znam to j🤬y w dupe pederasta, k🤬y głupie

Dzisiaj już dwa razy się wyj🤬em i tylko spojrzenie lewo,prawo czy nikt nie widział,ale oczywiście musiał się trafić koleś w samochodzie,bekę cisnął ładną.Cóż w pogodą się nie wygra;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie