👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeżeli Polki są łatwe(wiadomo, że niektóre są, kwestia jak wiele)to Brytyjki są mega-hiper-ultra łatwe, każdy kto był na wyspach na pewno widział, dziesiątki tych zatuczonych brytyjskich paszteciar które ledwo idąc nachlane jak świnie po imprezie, puściły by się choćby z psem pod płotem.

Są łatwe wystarczy im coś kupić, od razu jest twoja(w Polsce bieda, wiadomo). Są niedomyte, nieogolone

Raport Włocha i Amerykanina z pobytu w Polsce rooshvforum.com/thread-21030.html
Nie porównujcie grubej brytyjskiej świni do fajnej, polskiej dupeczki. Ta pierwsza daje, bo nikt o zdrowych zmysłach by jej nie wyr🤬ał nawet za pieniądze (ponieważ jest gruba i brzydka). Co do tych drugich, to z własnych obserwacji wynika, że dają tylko dlatego że ktoś ma inny paszport. Sam kiedyś udawałem w knajpie Amerykanina i por🤬ałem sobie bez problemu. Nawet nie musiałem konkretnie bajerować, powiedziałem tylko że przyjechałem ze Stanów do rodziny i ogólnie chciałem poznać ludzi. Zajęło mi to 15 minut, a tej lasce dałbym 9/10.

kokroucz
no rzeczywiscie 2 miesiace w podrzednym miescie w UK a generalizujesz jak bys siedzial tam przez 10 lat.
No tak kazdy Polak w UK to zlodziej i nieudacznik a kazda polska dziewczyna to modelowa, tradycyjna kobieta... Smiech na sali.
no rzeczywiscie 2 miesiace w podrzednym miescie w UK a generalizujesz jak bys siedzial tam przez 10 lat.
No tak kazdy Polak w UK to zlodziej i nieudacznik a kazda polska dziewczyna to modelowa, tradycyjna kobieta... Smiech na sali.
@bloodwar w kraju wcale nie jest lepiej, jeśli dobrze szprechasz w jakimś języku i masz dobry akcent to idziesz na pierwszą lepszą imprezę i r🤬anie masz zagwarantowane nawet wyglądając jak rumun.

@bloodwar
Calkowicie sie zgadzam, mam w Irlandii 22-letnia znajoma ktora samotnie wychowuje czarnoskora dziewczynke
Calkowicie sie zgadzam, mam w Irlandii 22-letnia znajoma ktora samotnie wychowuje czarnoskora dziewczynke

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie