👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No bez jakiś tutaj większych wyolbrzymień ale ze 3-4 lata wstecz spokojnie miało to dni swojej świetności ;p
pv zk bschk pv zk pv bschk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk kkkkkk <- gotowiec:)

@up
To jest Sadistic ale pisząc takie coś nie zdobędziesz szacunku na portalu...
To jest Sadistic ale pisząc takie coś nie zdobędziesz szacunku na portalu...

Szacunku na portalach? Wy naprawde piszecie te komentarze chcąc zdobyć 'szacunek na portalach'?!

njus napisał/a:
On tylko stara się nieudolnie trollować, dlatego wnioskowałbym o bana na łeb od admina. NIE DLA TROLI!
A mi się wydaje, że koleżka po prostu ma kompleksy

dlaczego jak wpiszęnormalna fraze do translatora to na przycisku pokazuje "słuchaj"
a jak wklepie "pv zk bschk pv zk pv bschk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk kkkkkk" to na tooltipie jest beatbox ? dobra faza programistów
a jak wklepie "pv zk bschk pv zk pv bschk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk kkkkkk" to na tooltipie jest beatbox ? dobra faza programistów

Ten nieszczęsny BuryRabarbar ma 15 lat z tego co wyczytałem na jego koncie na youtube.... Onanista marzyciel!

Taki szum wokół BuryRabarbar i własnie o to mu chodzi. "Precz z trolami,precz z trolami" a jak przyjdzie co do czego to go karmicie. Dyma was komentami o dymaniu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie