Nagranie sprzed kilku godzin z erupcji wulkanu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest to, spokój opanowanie i nagrywanie, brawo dla tego Pana
Elegancko, ale ja już bym się zbierał stamtąd.
Inne ujęcie:
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W całej Polsce przez 10 lat nie wydzielimy do atmosfery tyle gazów cieplarnianych co ten jeden "pierd natury" w ciągu 10 minut. I co na to ekoz🤬by ?
up nawet caly swiat musialby pracowac na to na dlugo;d. dlatego ekoz🤬by od efektu cieplarnianego sa zalosni. ze ktos w to wierzy jeszcze ze ludzie maja taki wplyw na globalny klimat.
Nagranie mogło być live. Taki popiół ma setki jak nie z tysiąc stopni celciusza. Jeżeli zaczął się osuwać z wulkanu to gg wp.
Zastanawialiście się kiedyś dokąd, do kogo trafiają pieniądze za ten cały ''efekt cieplarniany''?
Mają farta, że nie doszło do spływu piroklastycznego, bo tego filmiku nikt by raczej nie oglądał.