👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jako kobieta uważam, że żaden mężczyzna nie powinien się wypowiadać na temat aborcji... Nie wy macie macice i nie wy rodzicie. To powinna być decyzja kobiety (lub obojga partnerów) czy chce urodzić czy nie, bez względu na to czy ciąża powstała w wyniku gw🤬tu i czy płód jest zdrowy czy też nie. Wtrącacie się nie w to co was dotyczy fizycznie i mentalnie. Dlaczego to ktoś ma decydować za mnie czy i kiedy powinnam zostać matką? Chcę nią zostać, ale wtedy kiedy ja o tym zadecyduję. Rozumiem jednak kobiety, które wcale nie chcą być matkami. Lepiej by aborcja była legalna, bo dzięki temu będzie większa kontrola nad liczbą wykonywanych zabiegów jak i warunki sanitarne nie będą zagrożeniem. Liczba upadków niemowlęcia na próg teoretycznie też powinna być mniejsza.

A czym zawiniło to dziecko? Ma prawo do życia. Jeśli kobieta jest ofiarą gw🤬tu niech je urodzi i odda do adopcji. Ale dziecko ma takie samo prawo do życia jak ona.
No chyba że, mówimy o wczesnym stadium płodu, wtedy aborcja ratuje jej życie psychiczne, a dziecko jako nie wykształcony jeszcze dobrze płód, nie do końca można nazwać człowiekiem.
Tak czy siak aborcja to mocna rzecz. Ten film wystarczy by zmienić o niej zdanie.
sadol.pl/aborcja-plodu-z-bliska-vt130004.htm
No chyba że, mówimy o wczesnym stadium płodu, wtedy aborcja ratuje jej życie psychiczne, a dziecko jako nie wykształcony jeszcze dobrze płód, nie do końca można nazwać człowiekiem.
Tak czy siak aborcja to mocna rzecz. Ten film wystarczy by zmienić o niej zdanie.
sadol.pl/aborcja-plodu-z-bliska-vt130004.htm

Górski jest dzieckiem gw🤬tu. Czuje się niekochany.. Stąd te jego zakazy
Wernetto, jestem kobietą-mimo to, mnie nie rusza ten filmik.
Wernetto, jestem kobietą-mimo to, mnie nie rusza ten filmik.

Na pewno zgw🤬cona kobieta będzie bardzo kochała swoje dziecko,kiedy za każdym razem , gdy patrzy na bobasa będzie się jej przypominał obleśny koleś, który wciska jej fiuta, bije po twarzy upokarza ją pod każdym względem.
Taką ku*wa mamy demokrację!
Taką ku*wa mamy demokrację!

Nawet zgw🤬cona kobieta nie ma prawa decydować o życiu dziecka!!! Niech urodzi i odda do domu dziecka. Życie leży w gestii Boga a nie takich c🤬li uszatych jak lewicowe polityctwo i niektóre z🤬by (jak powyżej) wypisujące bzdury na sadisticu.
Moze nie wiecie, a któryś z was jest z gw🤬tu i mamusia was nie wyskrobała? Pomyślcie, zapytajcie, czy sąsiad, czy gość z metra a moze mężuś mamusiny ją przeje... bez zgody?
Moze nie wiecie, a któryś z was jest z gw🤬tu i mamusia was nie wyskrobała? Pomyślcie, zapytajcie, czy sąsiad, czy gość z metra a moze mężuś mamusiny ją przeje... bez zgody?

Nikomu źle nie życzę i piszę to bez sarkazmu, ale to zazwyczaj trwa tak długo aż ktoś kogoś bliskiego nie skrzywdzi.
Albo to jest jakiś prowokator albo prawicowy debil i takie wypowiedzi prowadzą do przegranych wyborów. Masakra.
Albo to jest jakiś prowokator albo prawicowy debil i takie wypowiedzi prowadzą do przegranych wyborów. Masakra.

Za takie teksty wlasnie w stanach poplynelo dwoch republikanskich kandydatow.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie