👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maxkolonko.com/ macie klikajce , zebyscie nie musieli przepisywac adresu ^^

Mariusz jara się ilością swoich subów oraz lajków jak pierwszoklasista i podaje jeszcze konkretne przykłady. Mam mu bić brawo?
Jaranie się swoją popularnością i opowiadanie o niej wygląda właśnie tak:
Jaranie się swoją popularnością i opowiadanie o niej wygląda właśnie tak:

końcówką mnie rozyebał hahah !
wrzucajcie wszystkie jego filmiki mówie jak jest .. bedzie piwo ;]

kolonko krzyczy aby gdzies klikać, nie klikac a niech mi ktos powie ze sam nie dostaje kasy z agory za ruch na jutjub
Panie Kolonko miszczu co wie najlepiej, tej posłance TVN proponował słuchawkę do ucha ale ona odmowiła stąd ten telefon, jest Pan niedoinformowany, może warto czasem zadzwonić do źródła i spytać, Po drugie broni Pan Fibaka Alfonsa , który był naganiaczem dla kumpli co chcieli podymać, to nie jest jego prywatna sprawa, to jest sutenerstwo, stręczycielstwo bo wykorzystywał swoje nazwisko i pozycję by laski były ufne i otwarte i licząc na lepsze życie stawiane były w dwuznacznych sytuacjach.

Cytat:
Ja się pytam...czemu jeszcze sadistic nie ma podpisanej umowy jak z adbusterem? Toż to aż się prosi o to.
Adbuster już dawno się sprzedał i kręci syfne trzyminutowe konfrontacje dla nabicia hajsu z wyświetleń...

Tutaj cała cysterna piwa dla Pana Mariusza by nie wystarczyła!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie