👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kamas95 napisał/a:
2 minuty szybciej niż na oficjalnym fp pana Mariusza na fb.
3 minuty później niż na prywatnym koncie fb Pana Mariusza

Pan Mariusz coraz śmielej sobie poczyna i coraz ostrzej wypowiada się o polskich mediach... I bardzo dobrze, bo poziom dziennikarstwa w naszym kraju stoi na żenująco niskim poziomie. Zamiast zachęcać do dyskursu ludzi o poglądach wyważonych, zaprasza się oszołomów, którzy przyciągną przed odbiorniki widownię negatywną. Zobaczcie jak to wygląda w programie Tomasza Lisa, albo u Olejnik. Bokserka słowna i próba zdominowania oponenta.

Chciałbym zobaczyć ożywioną polemikę między Maxem Kolonko i Tomkiem Lisem na temat islamizacji europy

tak btw.:
www.bibula.com
To jest dobra strona z informacjami, ta sama liga co RM.
www.bibula.com
To jest dobra strona z informacjami, ta sama liga co RM.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie