Zapomniałem co tu napisać, jak sobie przypomnę to edytuje.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:33
Nie ma to jak granie na kodach
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-21, 20:01 ]
bardziej wypadałoby powiedzieć MODACH
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-21, 20:01 ]
bardziej wypadałoby powiedzieć MODACH
lekto napisał/a:
Zapomniałem co tu napisać, jak sobie przypomnę to edytuje.
przypomnieć Ci WARNem
dlaczego chłopie krzywdzisz markę GOTHIC akurat tym drętwym 'dziełem'
Jakby było jeszcze co krzywdzić. Gothic ssie jak sekretarki samoobrony przy baldursach, tormencie, arcanum, czy nawet morrowindzie.
popieram szysze. mimo to nieźle się grało po przejściu wyżej wymienionych
Gothic 3 może ssie, ale "jedynce" grywalności odmówić nie sposób. Przyznajcie sami. Poza tym, teraz już takich gier nie robią...
Wszystko obecnie skłania się ku schematowi znanemu z Obliviona - doskocz, przypieprz, odskocz. Krótko mówiąc, teraz gramy po amerykańsku. Bez mózgu, ale za to są wybuchy.
Cienkie jak barszcz z dupy węża. Ot zwyczajne teksty z podstawionymi NPCami. Jeśli już przeróbki gothica, to tylko Sklejamy. Uploadnął bym, ale ciężko coś idzie.
Nie ma edita, więc dodaję tak:
Nie ma edita, więc dodaję tak:
1. filmik dobry, ale 2. jeszcze lepszy
co do
Poza tym jak można porównywać te gry? oO One są zupełnie inne.
co do
Cytat:
Mam silne wrażenie, że piszesz tak tylko dlatego, że nie umiałeś nawet dostać się do miasta w GothicuJakby było jeszcze co krzywdzić. Gothic ssie jak sekretarki samoobrony przy baldursach, tormencie, arcanum, czy nawet morrowindzie.
gothic 1 i 2 sa swietne, 3 to kompletna porazka, ale Risen jest juz duuuzo lepszy od gothica 3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie