👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mocarzu napisał/a:
Hej geje, pedaly, pedofile i gimbazo.
Może dla odmiany mi pomożecie.
Od lat szukam gry podobnej do gothica II (noc kruka) i jedyne co mnie wciągnęło na kilka nocy to mount & blade w wersji rpg z polskimi husarzamy w gran duchy i bronią palną.
Jednakże już drugi rok co jakiś czas odpalam mounta, gIInotr i wigglesy i po paru godzinach nie mogę patrzeć na monitor, noż ile można chodzić po tych samych planszach, patrzeć na te same przedmioty i walczyć w kółko z tymi samymi przeciwnikami.
Czy świat na prawdę nie stworzył następców tej trójki na miarę XXI wieku?
Może spróbuj serii Risen? To Gothic tylko pod innym szyldem. Nasze Wiedźminy też dobre fabularnie. Ze starszych Severance: Blade of Darkness.

Gierka po prostu rewelacyjna, mega fabuła, rozbudowany "żywy" świat. Włączałem i zatracałem się w świecie gothica.

"Ile razy mam wam powtarzać, sukinsyny, żebyście nie przebiegali przez moją chatę?!"
A ja tam za gothicem nigdy nie przepadalem. W tamtych czasach byly obozy ktore graly w gothica i morrowinda...tak jak na poczatku mmorpg byly obozy WoWa i Lineage.
Chyba, ze to tylko u mnie tak bylo, w necie chyba nie bylo tyle gowna wtedy i nie moge skojarzyc czy Ci co grali w WoWa hejtowali lineage i na odwrot...
Chyba, ze to tylko u mnie tak bylo, w necie chyba nie bylo tyle gowna wtedy i nie moge skojarzyc czy Ci co grali w WoWa hejtowali lineage i na odwrot...

I nikt nie spomniał o nie dawno wydanym modzie "Czas Zapłaty" który przegania Mroczne Tajemnice? ok 6 lat był robiony. A co Gothic'a nigdy go z dysku nie usunąłem i nigdy tego nie zrobię. Wiadomo jakie moje zdanie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie