dokładnie 10 sekund później wpisywałeś "Marvin" bo nie chciało Ci się wszędzie pop🤬lać z buta :x

Ja chodziłem cały czas na piechotę bo zawsze jakiegoś cieniarstwora lub ścierwojada można było ubic
Kto pamięta Wrzoda?
podpis użytkownika
Vanitas vanitatum et omnia c🤬j ci w dupe.
greene napisał/a:
Kto pamięta Wrzoda?
Hej, kolego! Nowy? Chyba cię jeszcze tu nie widziałem. Przyłączę się do ciebie na chwilę, jeśli nie masz nic przeciwko. Przyda ci się przyjaciel...

Hłe Hłe Hłe..

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
srasshole napisał/a:
ale gejowo, na nokii 3310 jest ładniejsza grafika.
Za to Gothic zapewniał kilkadziesiąt (a jak ktoś lubi wszystko eksplorować tak jak ja to kilkakrotnie więcej) godzin znakomitej zabawy. A nowe gry? Battlefielda 3 na single player przeszedłem w niecałe 2 dni.
greene napisał/a:
Kto pamięta Wrzoda?
Jeśli ktoś by zrobił ranking na najbardziej wk🤬iającą postać z gier, to Wrzód ma gwarantowane pierwsze miejsce. Jak tylko go spotykałem wychodziłem poza teren Starego Obozu i jak za mną przyleciał to go up🤬lałem.
P🤬le... Instaluje Gothica
podpis użytkownika
przykro mi, byłem młody i głupi

Gothica i Gothica II razem z dodatkiem przeszedłem po jakieś 5 razy, byłem wszędzie zrobiłem wszystko co się dało. Trójka była zdecydowanie gorsza od poprzedniczek, nie ten klimat, jednak też przeszedłem dwukrotnie.
A teraz? Robią jakieś Mass Effecty 10 czy inne kurestwa nafaszerowane tak że nie wiadomo w którą stronę iść i który kij w dupę wsadzić tak że po godzinie odechciewa się grać będąc przytłoczonym nadmiarem zbędnego chłamu bez którego można byłoby się obejść i nikt przynajmniej by się nie zastanawiał po c🤬j to jest akurat w tym miejscu.
Starsze pokolenie zrozumie, gimby w sumie mam w dupie.
A teraz? Robią jakieś Mass Effecty 10 czy inne kurestwa nafaszerowane tak że nie wiadomo w którą stronę iść i który kij w dupę wsadzić tak że po godzinie odechciewa się grać będąc przytłoczonym nadmiarem zbędnego chłamu bez którego można byłoby się obejść i nikt przynajmniej by się nie zastanawiał po c🤬j to jest akurat w tym miejscu.
Starsze pokolenie zrozumie, gimby w sumie mam w dupie.