widzac ten gif, slysze lektora
i diego, "zostawcie go juz! a teraz jazda mi stad"

i diego, "zostawcie go juz! a teraz jazda mi stad"

Gdy w to grałem wydawało mi się, że grafika jest znacznie, znacznie lepsza. Ale tak jest chyba z każdą grą. W pamięci pozostaje obraz co najmniej znośnej oprawy graficznej, a jak się włączy po latach to jest szok i niedowierzanie.

@Ceembe:
Akurat Mass Effect to perełka wśród tego pseudo-rpgowego chłamu (np. Skyrim - ładna graficzka i c🤬jowa fabuła). Wymieniłbym jeszcze Dragon Age (Początek) - również od Bioware, oraz Fallouta NV.
Akurat Mass Effect to perełka wśród tego pseudo-rpgowego chłamu (np. Skyrim - ładna graficzka i c🤬jowa fabuła). Wymieniłbym jeszcze Dragon Age (Początek) - również od Bioware, oraz Fallouta NV.
Pamiętam jak się w to nak🤬iało dniami i nocami,próbując wybić maga w Gothicu II Noc Kruka na kolejne poziomy. I pamiętajcie: Jest nas więcej(osób grających w G1/G2/G2:NK)
Można sobie poszukać buildy na necie,nawet nieoficjalne łatki wydają...
Można sobie poszukać buildy na necie,nawet nieoficjalne łatki wydają...

eee tam, Morrowind w c🤬j lepszy
Make us stronger in our danger/
Wishbone Ash dziffko!
podpis użytkownika
In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/Make us stronger in our danger/
Wishbone Ash dziffko!

Grałem, próbowałem się przekonać do tej gry, ale zawsze po około 1,5 godzinie gry wyłączałem, bo miałem dość. Takie "Two worlds" sto razy lepsze.
Bullit, nie lubiłem sk🤬ysyna
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...

podpis użytkownika
Isn't one nail without dirt under it,Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...

Sk🤬ensyny. Ciekawe ile osób ominęło, bo myślało, że to reklama..
wychowałem się na gothicu dwójce. po przejściu dwójki, jedyneczka. ciekawe gry, dobrze spędzony czas. duży ładunek humoru, i świetna koncepcja na uniwersum.
Przez długi czas miałem słaby komputer, więc Gothic czy Gothic 2 + nk były jednymi z niewielu gier, w które grałem. Uważam ją (jak i również krytycy) za protoplastę cRPG. Każdy kto wie na czym polega RPG, a tym bardziej cRPG to potwierdzi. 1 przeszedłem tylko 5 razy ale 2 (i z NK) ok 50. 25 razy jako paladyn, 15 jako łowca smoków i 10 jako mag. Jestem psem na eksplorację, więc Gothic 2 NK był dla mnie perfekcyjną grą. Do tej pory pamiętam jak w 1, 2 czy 2NK wbić najwyższy możliwy lvl (tzn co robić i gdzie dołączyć aby to osiągnąć). W 2nk wiem, że było coś ok 100 zadań i najwięcej dało się na raz ok 80 zrobić (wszystko sprawdzone osobiście info).
Pindol1996 napisał/a:
dokładnie 10 sekund później wpisywałeś "Marvin" bo nie chciało Ci się wszędzie pop🤬lać z buta :x
Pamiętam czasy gdy hańbą i pośmiewiskiem było przyznanie się do grania w gry na kodach

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Aż łezka się woku kreci tyle czasu się w to grało.
A co mi tam zainstaluje jeszcze raz:D
A co mi tam zainstaluje jeszcze raz:D

"No, powiedz tylko. To z przodu twojej głowy to twarz czy dupa?"