👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To się nazywa nauka na błędach. Więcej tam nie pójdzie a może i przekaże innym że to niebezpieczne.
I łebek do końca życia nie podejdzie do okna, bo będzie mieć awersję do parapetów...
Swoją drogą, jeśli wstanie to wyczuwam "fejka"

Swoją drogą, jeśli wstanie to wyczuwam "fejka"

nie ma jak nap🤬lać na skocznię tuż za dzieciakiem, dałby mu z 5-10 sekund to by się zebrał i pojechał dalej... Tępy c🤬j
nowynick napisał/a:
nie ma jak nap🤬lać na skocznię tuż za dzieciakiem, dałby mu z 5-10 sekund to by się zebrał i pojechał dalej... Tępy c🤬j
Miałeś Ty kiedyś styczność z nartami/snowboardem?
Gówniak sam sobie winien bo nie sp🤬olił zaraz po wywrotce. Przecież każdy (prawie każdy jak widać) wie że za wzniesieniami na stoku się nie siada, nie siedzi, nie wali konia.
@nowynick, ten co skacze przed autorem nagrania to nie ten dzieciak. Zaraz po wyskoku widać jak ten co skacze ląduje koło dzieciaka i jedzie dalej. Więc dzieciak dłuższą chwilę tam musiał siedzieć.
Mógł p🤬lnąć tępemu szczylowi solidniej. I prosto w ryj
Pamiętajmy, selekcja naturalna jest najlepsza dla dobra naszego gatunku

Pamiętajmy, selekcja naturalna jest najlepsza dla dobra naszego gatunku
Jak mnie to wk🤬ia, że na stoki NARCIARSKIE wpuszczają pedobordzistów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie