Śmierć, jak śmierć... Ale biedni poszukiwacze...🥴
Wyglada na to ze wpadl do zbiornika do ktorego jest wpuszczane powietrze (dlatego wyglada jakby sie woda gotowala) zeby bakterie mogly gowno przezrec. Problem jest taki ze taka napowietrzona woda jest malo gesta (okolo polowe normalnej) i jest niemozliwe plywanie w niej. Wiec nawet jezeli typ przezyl udezenie, to i tak nie mial szans. Dlatego nie mogli ciala znalezc...
"Zgłoszenie otrzymano o godzinie 17:58 i zgłoszono, że w wyniku eksplozji w zbiorniku zaginął pracownik.
Eksplozja o nieznanej przyczynie wyrzuciła stalową płytę, uderzając pracownika i wrzucając go do reaktora. Ciało zanurzono w zbiorniku, w którym znajdowało się około 600 m3 nieczystości, i nigdy więcej go nie widziano."
Kto to pisał "ciało zanurzono"?
janmod napisał/a:
Wyglada na to ze wpadl do zbiornika do ktorego jest wpuszczane powietrze (dlatego wyglada jakby sie woda gotowala) zeby bakterie mogly gowno przezrec. Problem jest taki ze taka napowietrzona woda jest malo gesta (okolo polowe normalnej) i jest niemozliwe plywanie w niej. Wiec nawet jezeli typ przezyl udezenie, to i tak nie mial szans. Dlatego nie mogli ciala znalezc...
Jakby woda była tak mocno napowietrzona to bo rozerwaniu konstrukcji by wyprysnęła na wszystkie strony jak z wstrząśniętej butelki z colą a na filmiku nic takiego się nie dzieje
pfefe napisał/a:
Jakby woda była tak mocno napowietrzona to bo rozerwaniu konstrukcji by wyprysnęła na wszystkie strony jak z wstrząśniętej butelki z colą a na filmiku nic takiego się nie dzieje
Woda napowietrzona a wysycona gazem to dwie różne rzeczy.
MarekJarek1 napisał/a:
Woda napowietrzona a wysycona gazem to dwie różne rzeczy.
No to powiedz mi jak napowietrzyć wodę bez wysycania jej gazem
pfefe napisał/a:
No to powiedz mi jak napowietrzyć wodę bez wysycania jej gazem
weż se chłopie wpisz to w google i przestań się pruć o rzeczy, których nie rozumiesz i nie chce Ci się doczytać, ja jebie, coraz więcej durni
elim
2025-01-20, 17:29
Może akurat mieli przerwę na papieroska i było jak z kanalizacją w chinach gdzie taki papieros potrafi ją wysadzić