Kiedyś to było inaczej, lepiej
nie było srak a jak była to byłeś chory a dziś tylko rzadką się robi , psów pszczół i wróbli nie ma na pączkach w sklepie gdzie są bąki I szerszenie? Kiedyś jak człowiek uderzył się w głowę to miał guza, k🤬a dziś tego nie ma jebniesz się w caban ale guza se nie nabijesz
nie było srak a jak była to byłeś chory a dziś tylko rzadką się robi , psów pszczół i wróbli nie ma na pączkach w sklepie gdzie są bąki I szerszenie? Kiedyś jak człowiek uderzył się w głowę to miał guza, k🤬a dziś tego nie ma jebniesz się w caban ale guza se nie nabijesz
riki88 napisał/a:
Niechaj pierwszy rzuci kamień kogo sraczka nie dopadła w polu
autentycznie mnie, może jestem jakimś medycznym fenomenem ale kichy mam stalowe...
Byłem świadkiem jak starszy koleś w robocie się zesrał a miał jasne długie spodnie.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Miłość i sraczka przychodzą znienacka.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

Tak się kończy "świeża rybka prosto z morza" z budki przy plaży

riki88 napisał/a:
Niechaj pierwszy rzuci kamień kogo sraczka nie dopadła w polu
Rzucam. Cywilizowany człowiek załatwia takie rzeczy U SIEBIE w domu i potrafi wytrzymać do powrotu.
Ciekawe co wp🤬lał, skoro go tak zesrało jak zwierzę.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.