Znakomity serial Gra o Tron, polecam każdemu, a tutaj macie jedne z najśmieszniejszych momentów serialu z 1 i 2 sezonu... 3 niedługo ma być
najlepszy tekst 5:39
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Najgorsze że autor książki nie napisał jej jeszcze do końca.
Przez ten serial chciałbym mieć w domu białego wilka, jak Snow
Powiem wam, że jestem na piątej książce i HBO bardzo starannie przerobiło książkę na serial, mało wątków się gubi, nie wprowadza się zamętu... Jeden tom = 1 sezon, bardzo rozsądna proporcja. Co do wydarzeń które będą w III sezonie, to będzie ciekawie, ale prawdziwa roz🤬bka przyjdzie w IV sezonie. Pomnijcie moje słowa
DUST DEVIL napisał/a:
Powiem wam, że jestem na piątej książce i HBO bardzo starannie przerobiło książkę na serial, mało wątków się gubi, nie wprowadza się zamętu... Jeden tom = 1 sezon, bardzo rozsądna proporcja.
Z tym, że HBO bardzo starannie przerobiło książkę się nie zgodzę. Jest dużo wątków które są kompletnie zmienione i strasznie różnią się od tych w książce. W drugim sezonie przeplatają się wątki z 3 tomu, więc nie koniecznie 1 sezon = 1 tom.
I co z tego jak wszyscy dobrzy zginą a ci źli będą dobrymi... Oto streszczenie całej ksiązki.
Templariusz Mariusz napisał/a:
Jak można oglądać seriale z USA z lektorem
![]()
Normalnie, włączasz i oglądasz.
Jak chociaz pomyslicie o kims, czytajac ksiazke, czy ogladajac serial, ze jest pozytywny pod jakims tam wzgledem - zginie
Czekam z niecierpliwoscia na Winds of Winter.
Czekam z niecierpliwoscia na Winds of Winter.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie