zaj🤬eś z soku z buraka

to dotyczy wszystkich leniuchów, którzy mając 25+ lat dalej żyje na garnuszku
podpis użytkownika

Powiedz mi więcej, widzę że masz duże doświadczenie, a przed czymś syna muszę przestrzegać

podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Niech się k🤬a dobrze uczy, a będzie mógł wybrać czy nie chce być robolem, czy nie chce żyć na twoim garnuszku, czy będzie go stać na żonę![]()
Byleby był ambitny, bo skończy jak ja - będzie p🤬lił kocopoły na Sadolu, zbiorowisku wszystkich polskich śmieci społecznych o wypaczonym poczuciu humoru![]()
Jak się urodzi tępy to i tak c🤬j wielki z tego wyjdzie.
podpis użytkownika

podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
@up: Tępe pierdoły zazdroszczą tym, co u rodziców żyją, a ci co żyją u rodziców zazdroszczą ambitnym i samodzielnym ich ambicji i samodzielności. Mimo wszystko kolejność zachowana - na dnie ewolucji są tępe pierdoły co zazdroszczą tym co żyją z rodzicami, a sami c🤬ja sobą przedstawiają i c🤬j w społeczeństwie znaczą, bo są tępymi robolami, których tak naprawdę lepiej zwolnić, niż awansować
![]()
Syn sąsiada ma prawie 40 na karku i mieszka z rodzicami. Matka zarabia ok 7 na rekę, ojciec ma 9 na reke emerytury a syn miesięcznie ponad 6 na rekę i ma swoje mieszkanie które wynajmuje.
Im pasuje, jemu pasuje.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
forza nostra legge
klepią biedę za 3000 na czworo
Tyle, to ja wyciągałem sam, jak jeszcze do liceum chodziłem...

Racją jest, że nie należy generalizować, że skoro ktoś mieszka z rodzicami, to nieudacznik, itp, itd... Sam mam kumpla, który ma dwie kamienice u Nas w mieście, dobrze prosperującą firmę produkcyjną (ok 90 pracowników zatrudnia na biało) i mieszka sobie z rodzicami. U niego jest typowy model włoski z przed paru ładnych lat...
podpis użytkownika
Q L I M A X