👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Petru pojechał na madere przyjąć nową kandydatkę na członka
a swoją drogą na jutubie film był opublikowany w 2013 takze tego....

Autorze Ty żeś dolary amerykańskie na oczy widział? W turnieju w pokera kiedyś grał?
Dobra, płatne trolle kaczyńskiego już wysrały se idiotyzmy, pora odnieść się do tematu. Zwróciliście uwagę, że przy tym stole to same jakieś niedojoby?
Victor Bloom swego czasu tyrał online największych kozaków.
Typowy gambler z wielkimi jajami. Jak szybko wszedł na szczyt, tak również szybko z niego spadł.
Polecam dla zainteresowanych prześledzić historię Isildur1
Typowy gambler z wielkimi jajami. Jak szybko wszedł na szczyt, tak również szybko z niego spadł.
Polecam dla zainteresowanych prześledzić historię Isildur1

@support3 oplacani propagandysci to nieoplacalny przezytek, jak powiedzial naczelny propagandysta Hitlera: ''klamstwo powtorzone 1000 razy staje sie prawda. Wystarczy ze w w mainstreamowych mediach beda rzucali jakies haselka, a tepy motloch podlapie idee, odwali za nich brudna robote i dopilnuje zeby propaganda dotarla do kazdego zakamarka spoleczenstwa.
Odpadł z turnieju a nie przegrał 231 tys dolarów.
Poza tym , nawet gdyby to był stolik cashowy to te 231k nie byłoby tylko jego
Poza tym , nawet gdyby to był stolik cashowy to te 231k nie byłoby tylko jego

@up czytając komentarze traciłem już wiare, że ktoś to wie....
podpis użytkownika
poker better than lifeOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie