👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przypominam wszystkim, że KIBOL w gwarze poznańskiej oznacza kibica. Ale co ja tam się znam, oglądajcie dalej TvN, czytajcie dalej GW, może uda im się wyczyścić wasze twarde dyski zwane inaczej mózgami.
@Promil88 za wpis piwko.
@Promil88 za wpis piwko.

A tutaj inna twórczość tych "wybitnych artystów"

podpis użytkownika

wiesiors4 napisał/a:
Tych? To znaczy tych samych?
Hauer88 napisał/a:
... w wykonaniu kiboli
Czyli osoby w jakiś sposób związane z danym klubem.
Nigdzie nie napisałem, że to te same osoby jedynie przedstawiłem inną kibicowską twórczość.
podpis użytkownika

Każde graffiti bez względu na jego treść, które zostało wykonane bez zgody właściciela obiektu jest aktem wandalizmu.
podpis użytkownika

pewnie... pozwolę, żeby jakiś łysy idiota pobazgrał mi ogrodzenie z klinkieru, żeby mógł poczuć się jak patriota.
zwykłe chuligaństwo, jest tyle sposobów na patriotyzm, ale dać komuś w mordę i pobazgrać ściany łatwiej. Przecież patrioci się nie przemęczają.
zwykłe chuligaństwo, jest tyle sposobów na patriotyzm, ale dać komuś w mordę i pobazgrać ściany łatwiej. Przecież patrioci się nie przemęczają.

be4beginning napisał/a:
Nacjonalistyczne gowno w tle.
tam dom Twój gdzie serce Twoje...
Na ruski sam sobie przetłumacz

Kibol - to bandyta , zly czlowiek, tylko ze jak ruskie najada na Polske to tacy wlasnie Kibole pierwsi wyjda sie napier,alac z nimi a ci co na nich najezdzali beda srac po kątach ze strachu. pozdro!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie