👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawdziwą tragedią naszych czasów jest to, że posiadając nieograniczone prawie możliwości promowania ludzi uzdolnionych, posiadających prawdziwy talent, media zapychają nam głowy gównem. O ile bardziej motywująca do podjęcia własnego wysiłku była by sytuacja, w której człowiek wstaje rano i czyta w gazecie czy widzi w telewizji, że taki na przykład dworcowy grajek dostał kontrakt na nagranie płyty, na co zapracował rozwijając ciężką pracą swoje zdolności, niż kolejna porcja "słitaśnych" fotek ludzi, którzy zaistnieli dzięki świeceniu gołą dupą, zabijaniu dzieci lub bogatym rodzicom? Niestety, my musimy mieć "celebrytów" którzy gówno zrobili i gówno sobą reprezentują. Dobrze, że jest chociaż internet, gdzie ludzie potrafiący w życiu zrobić coś niezwykłego mogą być zostać przynajmniej w pewnym stopniu docenieni. Piwo dla tego pana.

haha... pewnie 4/5 zycia poswiecil na expienie skilla, na ktorym gowno zarobi.
specjalnie dla tego Pana założyłem konto ! Ludziska , udostępniajmy to
, przecież w nas jest siła , możemy mu pomóc . Wielu ludzi przecież wypromowało się dzięki potędze internetu !
A on , zasługuję na to , zatem siostry i bracia ... Do roboty ! Pokażmy, że społeczeństwo woli takich artystów niż takie Grycanki zajmujące się głównie popijaniem olejem kolejnych porcji golonki !

A on , zasługuję na to , zatem siostry i bracia ... Do roboty ! Pokażmy, że społeczeństwo woli takich artystów niż takie Grycanki zajmujące się głównie popijaniem olejem kolejnych porcji golonki !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie