Mathiuser napisał/a:
polik95,
Na PC pewnie też wydadzą rok czy dwa po premierze i będzie pewnie tak samo niesamowicie zoptymalizowana jak czwórka i ostatecznie nie pójdzie na żadnym kompie.
A premiera za 139 dni i oczywiście must have![]()
Premiera we wrześniu... na bank na stara generacje konsol, ergo... na średnim PC'cie z lekką nutką dobrej woli optymalizacji powinna śmigać jak głupia.
Nepritomny napisał/a:
Wymagania:
Procesor: 64 rdzeniowy 9,5GHz
Karta Graficzna: Chwilowo nie istnieje
RAM: Dla samego uruchomienia MENU, około 60GB
Wolne miejsce: 3 dyski po 10TB
Zasilanie: Jedna elektrownia atomowa.
Nie rozumiem tych placzow o wymagania sprzetowe. GTA4 chodzilo plynnie na wysokich na leciwej juz karcie 8800GT, nie mowiac o tym, ze jak wchodzila na rynek to byly juz GTX serii 2. Ogarnijcie sie, trzeba isc do przodu. Jesli chcecie odpalic GTA4 na sprzecie, ktory ledwo ciagnal San Andreas no to k🤬a sorry.

@up Nie każdego w tym kraju stac na komputer za 4 tys ....
Z jednej strony oczekujecie nie wiadomo jakich dobrych efektów graficznych, ale z drugiej strony jęczycie, że Wasze przedpotopowe komputery tego nie pociągną. Albo chcecie dobrych efektów i kupujecie nowe pecety, albo dalej męczcie wspomniane San Andreas na max....
Poza tym w momencie instalacji GTA IV mój komp był no trochę poniżej wysokiej półki klasowej tak bardziej na szczycie średniej i na maksymalnych ustawieniach naprawdę rzadko kiedy miałem ścinki. Dopiero po wielu godzinach gry jak katowałem peceta po 8-12h gry to pojawiały się problemy.
Poza tym w momencie instalacji GTA IV mój komp był no trochę poniżej wysokiej półki klasowej tak bardziej na szczycie średniej i na maksymalnych ustawieniach naprawdę rzadko kiedy miałem ścinki. Dopiero po wielu godzinach gry jak katowałem peceta po 8-12h gry to pojawiały się problemy.
Nie wiem czemu, ale jakoś nie lubię już grać w gry. K🤬a, c🤬jowo.
A tak swoją drogą - ten Michael wygląda jak Max Payne na emeryturze ;P
A tak swoją drogą - ten Michael wygląda jak Max Payne na emeryturze ;P
Mam starego laptopa, GTA V to jedyna gra w tym roku która mogłaby sprawić, że kupiłbym nowego peceta! Jeżeli gra wyjdzie tylko na XBoxa - kupie sobie XBoxa, jeżeli wyjdzie tylko na plejkę - kupię sobię plejkę, jeżeli będzie mógł ją uciągnąć tylko komputer Pentagonu - Pentagon będzie musiał sobie kupić nowy bo go zabieram
Jeżeli nic nie spieprzą gra będzie miodna - granie Michael'em to będzie powrót do klimatu z Vice City, Trevor to murzyńsko-gangsterskie klimaty z San Andreas a Trevor... Trevor to redneckowy powiew świeżości w serii

Jeżeli nic nie spieprzą gra będzie miodna - granie Michael'em to będzie powrót do klimatu z Vice City, Trevor to murzyńsko-gangsterskie klimaty z San Andreas a Trevor... Trevor to redneckowy powiew świeżości w serii

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ech... i pewnie znowu optymalizacja na PC będzie gówniana że ja p🤬le...
Im bardziej ulepszają grafikę tym mniejszą ochotę mam by w to zagrać :p

Graficznie jak dla mnie wygląda to bardzo słabo. Ale najważniejsza grywalność. Zobaczymy