Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Khelben 2013-04-30, 18:28
Mathiuser napisał/a:

polik95,

Na PC pewnie też wydadzą rok czy dwa po premierze i będzie pewnie tak samo niesamowicie zoptymalizowana jak czwórka i ostatecznie nie pójdzie na żadnym kompie.

A premiera za 139 dni i oczywiście must have

Premiera we wrześniu... na bank na stara generacje konsol, ergo... na średnim PC'cie z lekką nutką dobrej woli optymalizacji powinna śmigać jak głupia.
Zgłoś
tomash150 2013-04-30, 18:28
ciekawe jaka będzie pojemność gry ?
Zgłoś
HEILicopter 2013-04-30, 18:29 3
Nepritomny napisał/a:

Wymagania:
Procesor: 64 rdzeniowy 9,5GHz
Karta Graficzna: Chwilowo nie istnieje
RAM: Dla samego uruchomienia MENU, około 60GB
Wolne miejsce: 3 dyski po 10TB
Zasilanie: Jedna elektrownia atomowa.

Nie rozumiem tych placzow o wymagania sprzetowe. GTA4 chodzilo plynnie na wysokich na leciwej juz karcie 8800GT, nie mowiac o tym, ze jak wchodzila na rynek to byly juz GTX serii 2. Ogarnijcie sie, trzeba isc do przodu. Jesli chcecie odpalic GTA4 na sprzecie, ktory ledwo ciagnal San Andreas no to k🤬a sorry.
Zgłoś
E................k 2013-04-30, 18:34 4
@up Nie każdego w tym kraju stac na komputer za 4 tys ....
Zgłoś
dostępny_nick 2013-04-30, 18:36
Z jednej strony oczekujecie nie wiadomo jakich dobrych efektów graficznych, ale z drugiej strony jęczycie, że Wasze przedpotopowe komputery tego nie pociągną. Albo chcecie dobrych efektów i kupujecie nowe pecety, albo dalej męczcie wspomniane San Andreas na max....
Poza tym w momencie instalacji GTA IV mój komp był no trochę poniżej wysokiej półki klasowej tak bardziej na szczycie średniej i na maksymalnych ustawieniach naprawdę rzadko kiedy miałem ścinki. Dopiero po wielu godzinach gry jak katowałem peceta po 8-12h gry to pojawiały się problemy.
Zgłoś
juki 2013-04-30, 18:37 5
I tak trojka, Vice City i San Andreas byly najlepsze.
Zgłoś
Draiks 2013-04-30, 18:42 2
P🤬lić konsole, te gówna tylko opóźniają rozwój komputerów.
Zgłoś
adiemus36 2013-04-30, 18:43 1
Nie wiem czemu, ale jakoś nie lubię już grać w gry. K🤬a, c🤬jowo.

A tak swoją drogą - ten Michael wygląda jak Max Payne na emeryturze ;P
Zgłoś
l................z 2013-04-30, 18:46 2
@Draiks

p🤬lic to se mozesz swojego starego
Zgłoś
PanEmo 2013-04-30, 18:50
Muszę sobie kupić komputer z NASA, inaczej nie pójdzie.
Zgłoś
bloodwar 2013-04-30, 18:54 5
Mam starego laptopa, GTA V to jedyna gra w tym roku która mogłaby sprawić, że kupiłbym nowego peceta! Jeżeli gra wyjdzie tylko na XBoxa - kupie sobie XBoxa, jeżeli wyjdzie tylko na plejkę - kupię sobię plejkę, jeżeli będzie mógł ją uciągnąć tylko komputer Pentagonu - Pentagon będzie musiał sobie kupić nowy bo go zabieram

Jeżeli nic nie spieprzą gra będzie miodna - granie Michael'em to będzie powrót do klimatu z Vice City, Trevor to murzyńsko-gangsterskie klimaty z San Andreas a Trevor... Trevor to redneckowy powiew świeżości w serii

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
korinogaro 2013-04-30, 18:57
Ech... i pewnie znowu optymalizacja na PC będzie gówniana że ja p🤬le...
Zgłoś
Grafi_ 2013-04-30, 18:58 1
Im bardziej ulepszają grafikę tym mniejszą ochotę mam by w to zagrać :p
Zgłoś
s................9 2013-04-30, 19:09
Graficznie jak dla mnie wygląda to bardzo słabo. Ale najważniejsza grywalność. Zobaczymy
Zgłoś
ozoq 2013-04-30, 19:12 1
Szkoda, że gra wymusza granie małpą. Wypada bardzo nędznie przy charakterach nakreślonych w tym zwiastunie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie