Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HEILicopter 2013-04-30, 19:17
joker195 napisał/a:

@up Nie każdego w tym kraju stac na komputer za 4 tys ....

4 tys? Wymienilem cala bude za ok 1500zl i GTA4 nie schodzi ponizej 60fps...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 19:18
Nowy komp w wakacje uciągnie każdą grę na najwyższych wieć GTA V jeżeli wyjdzie na PC, chociażby z półrocznym poślizgiem, to i tak mi zadziała więc ja się o nic akurat nie martwię
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 19:19
Oby to gówno nie wyszło na pc
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 19:28 5
hienamas napisał/a:

Oby to gówno nie wyszło na pc

Człowieku gra jeszcze nie wyszła a Ty hejtujesz , masz za słabego kompa to zrozumiałe,że żal dupę ściska...
Zgłoś
czaki257 2013-04-30, 19:31
Zgłoś
Darkeduar 2013-04-30, 19:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
roma21 2013-04-30, 19:39
@~Suty_dziobaka daj namiary na ten mod z góry dzięki
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-30, 19:44
Grafika jak w IV, PS3 już więcej nie uciągnie, mam nadzieję że będzie bardziej "grywalna". Szkoda, że nie jest to gra robiona już pod nowe konsole.
Zgłoś
HEILicopter 2013-04-30, 21:48 2
roma21 napisał/a:

@~Suty_dziobaka daj namiary na ten mod z góry dzięki

Icenhancer. Im wyzsza wersja, tym lepsza. Osobiscie udalo mi sie wyciagnac takie ustawienia:

Na GTX560Ti, Phenom II X4 @ 4.0GHz, 8GB 1600MHz RAM.
Zgłoś
ArkaSzatana 2013-05-01, 2:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-01, 2:37
wymaganiami sie nie przejmuje bo se kupie na xboxa :d
Zgłoś
majkel_admwz 2013-05-01, 2:43
kaktuz napisał/a:

kiedys lubialem grac w gry teraz juz tylko w gta

lubialem? naprawdę?
Zgłoś
MudPie 2013-05-01, 3:30 1
joker195 napisał/a:

@up Nie każdego w tym kraju stac na komputer za 4 tys ....

Sorry ale komputer na którym pograsz w każdą najnowszą gre kupisz za jakies 2 tys, a nie 4, a to duża różnica..
Poza tym jak ktoś naprawdę chcę to zarobi... odłożyć 2 tys mając pracę nie jest niemożliwe.. Co innego 10 czy więcej, ale 2 jest jeszcze realne.
V na PC wyjdzie w czerwcu 2014, jak zwykle po 8-9miesiacach wychodzila na PC, tak też będzie i teraz. Do tego czasu nie ma co kupować czego kolwiek nowego bo cały czas wychodzi coś nowego i kupno teraz będzie wyrzuceniem kasy w błoto, bo potem dostanie się coś parę razy bardziej wydajnego za te same pieniądze. Ja najpierw zobaczę jak V się spisze na moim sprżęcie.. Z IV nie było problemów i dopiero wtedy widzać jak gra sobie radzi na mojej konfiguracji będę decydował o upgradzie..
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-01, 19:36
Tak czy tak, bezsensu że będziemy grać 3ma bohaterami...
Zgłoś
PepsiQ 2013-05-02, 18:11 1
Trailer nr 3

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem