Ostatnio mam taką rozkminę:
Grodzka pójdzie na emeryturę w wieku 60 lat, czy 65?
I, jeśli 60 lat, to jest k🤬a jakiś żart. Wszyscy faceci, powinni powiedzieć, że czują się samicami i rabotać 5 lat mniej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-09, 21:31
Byt
2014-02-09, 21:56
Już wiecie jak oszukać system
Grodzkie kobietą jest dopiero od paru lat, więc niech startuje od zera z latami do emeryturki...
Skrócili okres?
Donek jest jednak wporzo!
Proste. Pojdzie w wieku 62,5 roku bo jest facetem i jednocześnie największą p🤬dą w Polsce.
Dobry pomysł w wieku 60 lat TEORETYCZNIE zmienić płeć na babę i na emeryturkę ... Facetem jest się dalej ( wiadomo całe życie czułam że jestem w złym ciele i teraz to chce spełnić a kasy na operacje ni mam ) i można cieszyć się z emeryturki
konto usunięte
2014-02-09, 22:57
W sejmie to akurat minus, bo 5 lat mniej kasy na nic.
Kto za Tuska w wieku 60 lat przejdzie na emeryturę? Kobity przechodzą w wieku 65 lat.
Aruś
2014-02-09, 23:07
konto usunięte
2014-02-09, 23:12
konto usunięte
2014-02-09, 23:17
A długość dyskusji jak zawsze wprost proporcjonalna do długości wacka Grodzkiej