K🤬a o co chodzi? Nie znam baby/chłopa i c🤬j mnie obchodzi, więc czemu zalewa mnie fala tematów o nim?
raper900, bo to jest przyszły wicemarszałek k🤬a. W takim tempie, to w 2020 Biedroń będzie Prezydentem Polski...
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
@raper900
Wchodzić na sadistica i nie chcieć oglądać baby z k🤬sem to prawie jak chodzić do burdelu tylko żeby się poprzytulać czy jeszcze gorzej jeść sałatki warzywne w mc'donaldzie.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Wchodzić na sadistica i nie chcieć oglądać baby z k🤬sem to prawie jak chodzić do burdelu tylko żeby się poprzytulać czy jeszcze gorzej jeść sałatki warzywne w mc'donaldzie.

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

chciałem napisać: @up Biedroń jaki k🤬a dumny. pewnie się z nią/nim puka, czy jakkolwiek to nazwać
ale niedobrze mi się zrobiło i nie napiszę

ale niedobrze mi się zrobiło i nie napiszę
Srodzka, ustawa o interwencji służb specjalnych obcych państw k🤬a !!

Ja nie wiem, gdzie jest godność ludzi, żeby pedały i trans-c🤬j-wie-co zasiadało w Sejmie. Zresztą pewnie niewielu naprawdę brzydzi co się dzieje w Polsce, jak dla mnie jest to moralny dramat i pragnę poprowadzić tłum na Wiejską i rozj🤬 w p🤬du ten cyrk KTO SIĘ PISZE?