Niebawem będziecie świadkami wzorowej i piekielnie brawurowej akcji dwóch dzielnych policjantów. Endżoj ;**
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
@ sivy czyli jestes jednym z wielu nieudacznikow dorabiajacych na zmywaku za granica?
Nie znam nikogo normalnego co ma dwie rece i sprawne nogi zeby wyjechal za granice i tam garowal za kilka funtow... Wyjezdzaja tylko bezmozgi tzw"zawod syn" Nie mierze swoja miara bo jestem po studiach i byla by to nierowna walka... w koncu lezacego sie nie kopie...
kaspersky16 napisał/a:
Nie znam nikogo normalnego co ma dwie rece i sprawne nogi zeby wyjechal za granice i tam garowal za kilka funtow... Wyjezdzaja tylko bezmozgi tzw"zawod syn" Nie mierze swoja miara bo jestem po studiach i byla by to nierowna walka... w koncu lezacego sie nie kopie...
No to fajne znasz osoby...
vniveri25, akcja od 00:00. Pasi?!
I bonus: TRWA DO 13:29. Teraz już chyba jest PRO ;***
I bonus: TRWA DO 13:29. Teraz już chyba jest PRO ;***
Łeee myślałem że te białe kaski połamią mu ręce czy cuś, a tu tylko pitu pitu
zawiodlem sie
kaspersky16 napisał/a:
Gratulacje panie magistrze, wiedz jednak ze ja ciagle wiecej zarabiam na zmywaku w angli niz ty w polsce w mc donaldzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie