👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Napadł, pobił i zgw🤬cił samotnie wracającą z juwenaliów studentkę w Rzeszowie. 19-latek z Łańcuta wpadł w ręce policji i trafił do więzienia. Tam sam poczuł, co zrobił dziewczynie. Współwięźniowie dokonali na nim samosądu.
Powyższe będzie w statystyce ... poniższe też ...
Cytat:
Na początku czerwca sąd zdecydował o trzymiesięcznym areszcie tymczasowym. Tam więźniowie, z którymi siedział w celi postanowili sami wymierzyć mu sprawiedliwość. 19-latek został pobity i zgw🤬cony, a na jego plecach wycięto napis "gw🤬ciciel".
No bo jak jakiś napruty Seba wyr🤬a na imrezie równie nawaloną szmatę która co piątek daje komuś dupy i później stwierdzi że jednak tego nie chciała i zgłasza to jako gw🤬t. Tak powstaje materiał na Trudne Sprawy, które z pewnością oglądasz i czerpiesz z nich informacje o świecie.
PS w Polsce wszyscy są skazywania, na Zachodzie skazywani są jedynie biali za samo krzywe spojrzenie. Tak więc paku swoje żale do walizki, rezerwuj bilet do Paryża i tu nie wracaj bo tylko marnyjesz powietrze i hańbisz polską ziemię swoją obecnością.
PS w Polsce wszyscy są skazywania, na Zachodzie skazywani są jedynie biali za samo krzywe spojrzenie. Tak więc paku swoje żale do walizki, rezerwuj bilet do Paryża i tu nie wracaj bo tylko marnyjesz powietrze i hańbisz polską ziemię swoją obecnością.
Marna prowokacja, macie, cała prawda o Panu Pawiu.
en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29
en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29
Ok mamy rocznie 500 morderstw a nie 5000 oraz 1200 gwaltow rocznie. Wiekszosc z nich popelniona przez Polakow. Zastanowmy sie dlaczego... Moze dlatego, ze mam 38milionow Polakow i tylko kilka tysiecy arabskich/afrykanskich imigrantow? Dodaj do tego "zaledwie" 1 million imigrantow I te liczby sie przynajmniej potroja.

No cóż. Skoro komuś nie wystarczy 1200 gw🤬cących rocznie, trzeba sprowadzić polepszającą statystykę część świata. Tam 1/1200 nie gw🤬ci. Kogoś swędzi.
Prosz:
fr.usembassy.gov/country-reports-terrorism-2015/
laval.ca/Documents/Pages/Fr/publications/rapport-annuel-police-2016.pdf (strona 25 i dalej, 2015 też ma ciekawe liczby)
fr.usembassy.gov/country-reports-terrorism-2015/
laval.ca/Documents/Pages/Fr/publications/rapport-annuel-police-2016.pdf (strona 25 i dalej, 2015 też ma ciekawe liczby)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie