📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Zastanawia mnie po co ludzie biorą takie ubite świnie? Powinno być jak w Norwegii: lista ras zakazanych, wszelakie rasy podobne do tych z listy mają mieć mikrochip i potwierdzenie że są zajerestrowane, inaczej pies może dostać czape a właściciel karę. Nie, że sobie bierze psa niewiadomo skąd, niewiadomo z jakiej hodowli( często biorą je od z🤬bów gdzie psy uczone są agresji, walki itp) I niewiadomo od kogo. Ile jeszcze te wieprzopodobne wynalazki będą musiały zaatakować, zagryźć, okaleczyć ludzi czy innych czworonogów żeby ludzie się nauczyli?

Arashi91 napisał/a:
Proszę się rozejść - rasa zupełnie przypadkowa. A w ogóle to widziałem jak ten pies pracuje z dziećmi i nosi sąsiadom zakupy. Leczy też raka po godzinach.
Zgadza się ale trzeba przyznać że na załączonym materiale robi rzeczy najbardziej pożyteczne!! mianowicie usuwa psopodobne szczury.
VeIture napisał/a:
Kwestia ułożenia i wychowania psa.
To jedna z sadolek (znana z filmików o pralce i paralizatorze na sadolu) z moją Gamą. "Pies rasy niebezpiecznej", które od ponad 30 lat wychowuję.
To jest ZWIERZĘ. Tego się nie da "wychować" bo to się kieruje instynktem. Dlatego zwierzęta są n i e p r z e w i d y w a l n e.
Arashi91 napisał/a:
Proszę się rozejść - rasa zupełnie przypadkowa. A w ogóle to widziałem jak ten pies pracuje z dziećmi i nosi sąsiadom zakupy. Leczy też raka po godzinach.
sam jesteś z przypadku...
piszesz tak jakby inne psy w ogóle nie używały zębów downie, ciebie podobnie jak tego amstafa nikt porządnie nie wychował
Mina zagubiona jak u Artura Gierki jak wzywal helikopter bo bombelkowi zimno. Debile j÷bani, a najgorsze ze to ty z nimi jestes tu zamkniety.
Żeby posiadać takie psy powinno się przechodzić szkolenie, zdawać egzamin, dostawać coś na wzór pozwolenia.
Aquax3 napisał/a:
na smalec kundla obleśnego
Na smalec kundla obleśnego... przetopić

VeIture napisał/a:
Kwestia ułożenia i wychowania psa.
To jedna z sadolek (znana z filmików o pralce i paralizatorze na sadolu) z moją Gamą. "Pies rasy niebezpiecznej", które od ponad 30 lat wychowuję.
no widać że Gama ma czym oddychać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie