Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrwawyEric 2023-06-11, 20:30 2
Nie mówię że ludzie nie mają mieć dużych silnych psów z mocnym ściskiem, ale jak takiego mają to powinni zawsze trzymać go na smyczy i w kagańcu...bo tutaj nie chodzi o to czy to jest rasa agresywna czy nie, tylko o to że jak taki pies się przestraszy i kogoś zaatakuje to przy tych zębiskach i ścisku szczęk tragedia jest gwarantowana. Oczywiście co byśmy robili na sadolu gdyby tak wszyscy robili...ja tam lubię te filmiki z pitbullami i bullterrierami które albo to rozszarpią jakiegoś kota, albo ukatrupią jakiegoś psa a jeszcze fajniejsze są te z harda jak rozszarpują ludzi - MJUT malina. Miłej Niedzieli!

bishfinger napisał/a:

dwa dni temu dwa amstaffy zaatakowały hiszpana w centrum Krakowa........odgryzły mu klejnoty, nie wiem co z tymi psami jest? nie karmią ich ??

Jest może z tego jakiś materiał video?
Zgłoś
siewie 2023-06-11, 21:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcino_zly 2023-06-11, 21:34
Arashi91 napisał/a:

Proszę się rozejść - rasa zupełnie przypadkowa. A w ogóle to widziałem jak ten pies pracuje z dziećmi i nosi sąsiadom zakupy. Leczy też raka po godzinach.

Leczy.
Wygryza przerzuty.
Zgłoś
daniel1040 2023-06-11, 21:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sztruks 2023-06-11, 23:12
Palca się w dupe wsadza
Zgłoś
Janko 2023-06-11, 23:43
Zgłoś
smc 2023-06-11, 23:55 1
VeIture napisał/a:

Kwestia ułożenia i wychowania psa.
To jedna z sadolek (znana z filmików o pralce i paralizatorze na sadolu) z moją Gamą. "Pies rasy niebezpiecznej", które od ponad 30 lat wychowuję.

Masz piwko za cycki

Zgłoś
turbonekro 2023-06-12, 7:06 1
bishfinger napisał/a:

dwa dni temu dwa amstaffy zaatakowały hiszpana w centrum Krakowa........odgryzły mu klejnoty, nie wiem co z tymi psami jest? nie karmią ich ??

Nie będzie bidak r🤬ać Karin i Julek, co na Floriańskiej pod makiem przesiadują, w oczekiwaniu na zagranicznego bolca
Zgłoś
SantaMaria 2023-06-12, 10:38 2
Amebix napisał/a:

Zastanawia mnie po co ludzie biorą takie ubite świnie?

kompleksy. kompleksy, kompleksy - podświadomie tacy ludzie sie boją i chcą by pies był za nich groźny... albo sebki które chcą być ura bura pan ulicy, groźni tacy i by pies pasował to ich image...

czyli ogólnie i jedni debile i drudzy...

KrwawyEric napisał/a:

ja tam lubię

ale musiałes być gw🤬cony przez starego że masz takie traumy że lubisz oglądać jak kogoś mordują XD XD
Zgłoś
OgnistyHD 2023-06-12, 14:31
rasa tego psa pasuje idealnie do rasy koszykarzy
Zgłoś
eMCeONe 2023-06-12, 17:32
Zgłoś
Nilfgardczyk 2023-06-12, 22:09
Zgłoś
7wporzondku 2023-06-13, 18:34
Zgłoś
KuBuX 2023-06-14, 2:05
Pod ręką kilka widelcy, noży, szklanek, talerzy.. nie - zajebie kopa na bebech to na pewno pomoże XDDD
Zgłoś
maarek69 2023-06-16, 0:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem