👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mówię że ludzie nie mają mieć dużych silnych psów z mocnym ściskiem, ale jak takiego mają to powinni zawsze trzymać go na smyczy i w kagańcu...bo tutaj nie chodzi o to czy to jest rasa agresywna czy nie, tylko o to że jak taki pies się przestraszy i kogoś zaatakuje to przy tych zębiskach i ścisku szczęk tragedia jest gwarantowana. Oczywiście co byśmy robili na sadolu gdyby tak wszyscy robili...ja tam lubię te filmiki z pitbullami i bullterrierami które albo to rozszarpią jakiegoś kota, albo ukatrupią jakiegoś psa a jeszcze fajniejsze są te z harda jak rozszarpują ludzi - MJUT malina. Miłej Niedzieli!
Jest może z tego jakiś materiał video?
bishfinger napisał/a:
dwa dni temu dwa amstaffy zaatakowały hiszpana w centrum Krakowa........odgryzły mu klejnoty, nie wiem co z tymi psami jest? nie karmią ich ??
Jest może z tego jakiś materiał video?
Arashi91 napisał/a:
Proszę się rozejść - rasa zupełnie przypadkowa. A w ogóle to widziałem jak ten pies pracuje z dziećmi i nosi sąsiadom zakupy. Leczy też raka po godzinach.
Leczy.
Wygryza przerzuty.
VeIture napisał/a:
Kwestia ułożenia i wychowania psa.
To jedna z sadolek (znana z filmików o pralce i paralizatorze na sadolu) z moją Gamą. "Pies rasy niebezpiecznej", które od ponad 30 lat wychowuję.
Masz piwko za cycki

bishfinger napisał/a:
dwa dni temu dwa amstaffy zaatakowały hiszpana w centrum Krakowa........odgryzły mu klejnoty, nie wiem co z tymi psami jest? nie karmią ich ??
Nie będzie bidak r🤬ać Karin i Julek, co na Floriańskiej pod makiem przesiadują, w oczekiwaniu na zagranicznego bolca

Amebix napisał/a:
Zastanawia mnie po co ludzie biorą takie ubite świnie?
kompleksy. kompleksy, kompleksy - podświadomie tacy ludzie sie boją i chcą by pies był za nich groźny... albo sebki które chcą być ura bura pan ulicy, groźni tacy i by pies pasował to ich image...
czyli ogólnie i jedni debile i drudzy...
KrwawyEric napisał/a:
ja tam lubię
ale musiałes być gw🤬cony przez starego że masz takie traumy że lubisz oglądać jak kogoś mordują XD XD
Pod ręką kilka widelcy, noży, szklanek, talerzy.. nie - zajebie kopa na bebech to na pewno pomoże XDDD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie