Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Grzybobranie
konto usunięte • 2014-08-29, 0:48
Pan Andrzej (wiadomo, że Andrzeje to prawilne mordy) wybrał się na grzyby w piękny sobotni poranek. Spakował prowiant, nożyk, koszyk. Wyjechał z garażu Golfem 3 i ruszył na polowanie na dorodne grzyby. Po pół godzinie był na miejscu, chodzi patrzy, tropi, i udało się znalazł kurki - myśli sobie super dam dla żony ugotuje zajebistą zupę. Ruszył dalej chodzi, chodzi rozgląda się i widzi borowiki jego podniecenie wzrasta myśli - k🤬a wysuszę, część do słoików będzie na zagrychę (tak jest z Podlasia). Przemierza las patrzy, a tu polanka zajebista duża równiutka tam trawka tu krzaczki, zauważył króliczka takie długie uszy mały ogonek to cichutko przeszedł obok, żeby nie spłoszyć. Chodzi dalej penetruje gęstwinę i trafi na rzeczkę myśli - ale zajebista rzeczka pójdę sobie w górę, może będzie coś ciekawego. Idzie w między czasie zbiera grzyby. W pewnym momencie zauważa źródełko, a w nim leży wielorybek. Zdziwiony pyta się wielorybka - Przepraszam, a Pan nie powinien być w oceanie? A wielorybek na to:

-Tak powinienem

nie masakrować mocno mnie i wielorybka
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Luis 2014-08-29, 0:51 15
kurki najlepsze są z patelni do ziemniaczków + sosik.
Zgłoś
Cukieras 2014-08-29, 0:54 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 1:01 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 1:13 4
Dam dla żony - Podlasie kontratakuje (znów)
Zgłoś
~Beny 2014-08-29, 1:25
Ale bym zjadła grzybów marynowanych

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
BrunerOvned 2014-08-29, 1:25 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 2:19 4
@benykuleczka84 Grzyba marynowanego to ja nie mam, ale mogę dać Ci zaopiekować się innym grzybem
Zgłoś
BongMan 2014-08-29, 2:57 96
Zgłoś
Black271 2014-08-29, 4:49 8
bilon989 napisał/a:

Pan Andrzej (wiadomo, że Andrzeje to prawilne mordy)

prawilny -> Z rosyjskiego: prawidłowy.

<w slangu więziennym: git, "człowiek", osoba szanowana>

(skopiowane z miejski.pl/slowo-prawilny), każda inna strona powie Ci drogi autorze to samo. Prawilny to słowo niepolskie. Czy na prawdę nie można napisać "równy gość", "swój chłop", tylko teraz wszyscy muszą być prawilni, bo jakaś pieprzona moda na to słowo padła!?
Zgłoś
eligurf 2014-08-29, 8:52 4
Zgłoś
SKR 2014-08-29, 11:02 1
Dobrze że gimba od poniedziałku bo zniknie to gówno z sadola
Zgłoś
Kubuleki 2014-08-29, 14:05
Ja się pytam, kto stawia temu piwa? Jeszcze ludzie pomyślą, że jest zapotrzebowanie na gówno...
Zgłoś
modyf 2014-08-29, 14:08 1
zawsze myślałem, że kawały abstrakcyjne są zabawne... to co ostatnio czytam na sadolu jest żenujące.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2014-08-29, 14:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem