Taki Ken Block tylko na dwóch kołach. W tle oczywiście dubstep. Mój pierwszy post więc witam;)
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
elCzachorro napisał/a:
Taki Ken Block tylko na dwóch kołach. W tle oczywiście dubstep. Mój pierwszy post więc witam;)
Taki Ken Block ? Po pierwsze te 3 wyrazy nie mogą występować obok siebie, taki jeden to ty jesteś, po 2 Ken jeździ samochodami, to jest Jesse Toler - problemy z czytaniem ?, a po 3, Hende Hoch!
Podobają mi się takie popisy
trzeba mieć zajebiste wyczucie balansu
BTW jak można słuchać Peji innych pseudo raperów Tede najlepszy przecież jest pije do hejterów Sram na was i na wasz hej Dubstep to muzyka jak każda inna nie podoba się to się nie słucha i już
BTW jak można słuchać Peji innych pseudo raperów Tede najlepszy przecież jest pije do hejterów Sram na was i na wasz hej Dubstep to muzyka jak każda inna nie podoba się to się nie słucha i już
Wszystkim chodzi oto, że to muzyka bez duszy. Technicznie zrobił ją człowiek, ale sam jak palec. Brak ekipy, nikt nie umie grać ani śpiewać. Tylko naśladują pewnie jakieś lepsze kawałki innymi odgłosami. Nie wiem szczerze, ostatnie zdanie może być kłamstwem. Ale sorki dla mnie to tak wygląda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie