Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
Mrmaniek 2011-12-29, 15:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Breakcore 2011-12-29, 15:57 1
Ta muzyka z filmiku z dobrym dubstepem ma niewiele wspólnego...
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-29, 17:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RTC 2011-12-29, 17:46
gymkhana jak już
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-29, 18:23 2
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-12-29, 19:00
Zgłoś
suchy945 2011-12-29, 19:35
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-29, 20:28
elCzachorro napisał/a:

Taki Ken Block tylko na dwóch kołach. W tle oczywiście dubstep. Mój pierwszy post więc witam;)

Taki Ken Block ? Po pierwsze te 3 wyrazy nie mogą występować obok siebie, taki jeden to ty jesteś, po 2 Ken jeździ samochodami, to jest Jesse Toler - problemy z czytaniem ?, a po 3, Hende Hoch!
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-29, 20:43
Jorian Ponomareff i tak lepszy

ciekawa puenta w 1:50
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-29, 21:03
Zgłoś
avalanch 2011-12-29, 21:55
Podobają mi się takie popisy trzeba mieć zajebiste wyczucie balansu

BTW jak można słuchać Peji innych pseudo raperów Tede najlepszy przecież jest pije do hejterów Sram na was i na wasz hej Dubstep to muzyka jak każda inna nie podoba się to się nie słucha i już
Zgłoś
Kacpes 2011-12-29, 23:05 1
Wszystkim chodzi oto, że to muzyka bez duszy. Technicznie zrobił ją człowiek, ale sam jak palec. Brak ekipy, nikt nie umie grać ani śpiewać. Tylko naśladują pewnie jakieś lepsze kawałki innymi odgłosami. Nie wiem szczerze, ostatnie zdanie może być kłamstwem. Ale sorki dla mnie to tak wygląda.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-30, 2:06
jest motor jest piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-30, 19:55 1
mam odkręcone koła i liczy się tylko rytm
Zgłoś
j4bolbp 2011-12-30, 21:12
chyba on robił tą "muzykę"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem