Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-04-04, 17:06 7

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
DariuszSanitariusz 2025-04-04, 17:13 34
Zabijac to gówno
Zgłoś
Spychacz 2025-04-04, 17:19 13
"Katolicki Uniwersytet Lubelski jest propagatorem idei ekumenizmu, pojednania narodów i kultur, które to wartości krzewił na całym świecie nasz patron Jan Paweł II. Jesteśmy organizatorem szeregu wydarzeń łączących wiele religii i wyznań. Nasz uniwersytet jest miejscem akademickiej dyskusji przedstawicieli chrześcijaństwa, judaizmu i islamu - przekonuje Wojciech Andrusiewicz, dyrektor Akademii Nowoczesnych Mediów i Komunikacji KUL."

to też mogłeś dodać promentzenowy. Jak się Tobie to układa, że jak Twoją kobietę zgw🤬ci pontoniarz, to Sławek każe Ci je wychowywać, bo, jak to nazwał, nieprzyjemność dla kobiety nie może być powodem do aborcji
Zgłoś
Cezzar 2025-04-04, 17:20 8
@żmij

Zgłoś
Quassar 2025-04-04, 17:21 13
DariuszSanitariusz napisał/a:

Zabijac to gówno

Was ruskie to w pierwszej kolejności w ogóle nie widać żeś troll

5 lat temu konto założone i dopiero teraz piszesz.
Czary mary.. kolejne konto śpioch co robi sie aktywne dopiero po latach przy politycznych aspektach.

Powinno sie całkiem wstrzymać import tego gówna skoro sami u siebie tępią inne religie... to niech sp🤬alają na bambus.
Zgłoś
DariuszSanitariusz 2025-04-04, 17:29 92
Quassar napisał/a:

Was ruskie to w pierwszej kolejności w ogóle nie widać żeś troll
5 lat temu konto założone i dopiero teraz piszesz.
Czary mary.. kolejne konto śpioch co robi sie aktywne dopiero po latach przy politycznych aspektach.

Założyłem 5 lat temu bo chciałem pooglądać harda, potem oglądałem tylko głowną i wojne na ukrainie. Teraz zaczęliście wstawiać ciapaków w Polsce a jako że temat mnie wyjątkowo wk🤬ia to postanowiłem się udzielić. Jesteś debilem który wszędzie widzi jakieś polityczne spiski jeśli uważasz że jestem jakimś ''kontem śpioch''
Także zamknij morde, dziękuje kurtyna
Zgłoś
mam_racje 2025-04-04, 17:31 25
Dziadowie bronili przed nimi ojczyzny, wnuki też będą musieli

Zgłoś
Antkowiak1992 2025-04-04, 17:32 10
Brudasy j🤬e nawet w polskim państwie nie potrafią się umyć
Zgłoś
AlCapone 2025-04-04, 17:37 20
Spychacz napisał/a:

to też mogłeś dodać promentzenowy. Jak się Tobie to układa, że jak Twoją kobietę zgw🤬ci pontoniarz, to Sławek każe Ci je wychowywać, bo, jak to nazwał, nieprzyjemność dla kobiety nie może być powodem do aborcji

A wez ty k🤬a nie p🤬l o mordowaniu niewinnych dzieci w lonie matki! Moze zamiast szatkowac plody w macicach, to wyp🤬olic to pontonowe gowno na ksiezyc geniuszu, zanim ci zerzna zbiorowo matke, zone i corka zaraz po kozie?

Pamietaj kaloskory entuzjasto: lepiej zapobiegac, niz leczyc!

A jak Polacy znowu wybiora bonjoura, albo boksera, to musza sie nauczyc beczec jak kozy, bo dalej beda j🤬i w dupe, jak przez ostatnich 20 lat, tylko tym razem do zbiorowego gwaltu dolacza szmatoglowi, cz🤬chy i inne dziady z Bangladeszu...
Zgłoś
Quassar 2025-04-04, 17:37 7
Antkowiak1992 napisał/a:

Brudasy j🤬e nawet w polskim państwie nie potrafią się umyć

Niestety chciałbym aby to była tylko kwestia prysznica, ale to nie kwestia brudu a setek pokoleń za sp🤬olonym DNA przekazywanym i pogorszającym sie z czasem z racji na ich ciapaty styl życia.
Po za zj🤬ym DNA jeszcze dochodzi jeszcze sp🤬olenie mózgu na bazie religijnego reżimu.
Zgłoś
cedrikk 2025-04-04, 17:39 28

Nie kazdy muzulmanin to terrorysta ale kazdy terrorysta to muzulmanin.

Gen. Paweł Pruszyński

PsikutaBezS napisał/a:

Anders Breivik - lubi to.
A... i Putin też.

Brevik zgodze się. Natomiast Putin .. sądzę że to liga wyżej jednak. Swoją drogą chciał bym się dowiedzieć jak naprawdę było w Bieslanie.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-04-04, 17:56 3
cedrikk napisał/a:

Nie kazdy muzulmanin to terrorysta ale kazdy terrorysta to muzulmanin.

Anders Breivik - lubi to.

A... i Putin też.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-04-04, 19:12 5
AlCapone napisał/a:

A wez ty k🤬a nie p🤬l o mordowaniu niewinnych dzieci w lonie matki! Moze zamiast szatkowac plody w macicach, to wyp🤬olic to pontonowe gowno na ksiezyc geniuszu, zanim ci zerzna zbiorowo matke, zone i corka zaraz po kozie?
Pamietaj kaloskory entuzjasto: lepiej zapobiegac, niz leczyc!
A jak Polacy znowu wybiora bonjoura, albo boksera, to musza sie nauczyc beczec jak kozy, bo dalej beda j🤬i w dupe, jak przez ostatnich 20 lat, tylko tym razem do zbiorowego gwaltu dolacza szmatoglowi, cz🤬chy i inne dziady z Bangladeszu...

AlCapone, dałem Ci piwo za ten wpis, bo w pełni Cię popieram. Należy tu jednak dodać, że do wymienionej dwójki dołączył niestety Mentzen, który już dawno jest z kaczorem dogadany.
Zgłoś
DeLux 2025-04-04, 19:12
Diabłów nalazło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie