Sadole.
Pamiętajcie o swoich bliskich na cmentarzach. I pilnujcie się aby za rok na Wszystkich Świętych nie zapalano Wam lampek
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dun
2013-10-27, 16:32
buhaha "jesli mialbym wybierac" - napinaj sie dalej z byle bzdety, jestes tak wyjatkowa jednostka, ze beda sie bic o ciebie ;>
Dża
2013-10-27, 16:33
konto usunięte
2013-10-27, 16:51
Poganinem nie poganem cwoku
up
i pogaństwo a nie poganizm...
@up "chrześcijanie" nam przed zalewem brudasów nie ustrzegą mniej na to liczę niż na "ateistów" To polska polityka stając się taka do usrania proeuropejska zrobi z polski taki mix niemców z francją. Tj. Z niemców - arabusów i turków odziedziczymy wraz z europejsklich socjalem a z francji burdel zapożyczymy...
No to co? powtórka z XI, XII i XIII w.?
RufuZ -> muszę cię oświecić -> jesteś poganinem - katolicyzm ma prawie nic wspólnego z chrześcijaństwem biblijnym - a nie ma innego wyznacznika chrześcijaństwa niż Biblia także - bądź szczęśliwy - chcesz być tym kim już jesteś - mam nadzieje że Cię uszczęśliwiłem ;]
pozdro
W USA ludzie świętują, bawią się, a w Polsce smuty oraz nabijanie kasy na zniczach (rozumiem postawić 1 jeden znicz jako symbol, ale stawianie większej ilości, bo na grobie obok mają więcej to paranoja).
konto usunięte
2013-10-27, 17:57
@up to jedź sobie do "hamerykańców" jak Ci się polskie tradycje nie podobają ... Nabijają kasę na idiotach , którzy nie ogarniają ,że w tym święcie chodzi o pamięć , modlitwę tylko kupują kartony zniczy .
pawciio952 napisał/a:
W USA ludzie świętują, bawią się, a w Polsce smuty oraz nabijanie kasy na zniczach (rozumiem postawić 1 jeden znicz jako symbol, ale stawianie większej ilości, bo na grobie obok mają więcej to paranoja).
Juhuu minął już rok odkąd zgw🤬cili mi żonę, uczcijmy to jakąś dobrą wiksą!
Taaa, bawmy się 24 godziny na dobre, 360 dni w roku, YOLO.
konto usunięte
2013-10-27, 18:35