JenkinsPerkins napisał/a:
tak powinno byc i kazdy względnie zadbany motocykl tak ma.
No dobra,a co mi tam ,przyznam się. Widzisz,zap🤬lam już 40 lat matorami,jestem "względnie zadbanym" i tak nie mam.
Wiesz dlaczego jest tyle wypadków motocyklowych? Bo na motory wsiadają niedojeby które potrzebują czujników do wszyskiego.
trawa napisał/a:
No dobra,a co mi tam ,przyznam się. Widzisz,zap🤬lam już 40 lat matorami,jestem "względnie zadbanym" i tak nie mam.
Wiesz dlaczego jest tyle wypadków motocyklowych? Bo na motory wsiadają niedojeby które potrzebują czujników do wszyskiego.
tak i jeszcze napisz mi ze abs w przednim kole to jest glupota .... jprdl skad wy sie bierzecie
Napiszę więcej: ABS w motocyklu jest dla ciot. Albo to czujesz,albo wsiadaj do 1.9 TDI , a nie na motor.
Zawsze byliśmy. Jeszcze trochę a będziecie wymagać czujników parkowania w motorach.Potem taki paprok wyjeżdża na drogę i zaraz jest frajda na Sadolu.
JenkinsPerkins napisał/a:
jprdl skad wy sie bierzecie
Zawsze byliśmy. Jeszcze trochę a będziecie wymagać czujników parkowania w motorach.Potem taki paprok wyjeżdża na drogę i zaraz jest frajda na Sadolu.
trawa napisał/a:
Napiszę więcej: ABS w motocyklu jest dla ciot. Albo to czujesz,albo wsiadaj do 1.9 TDI , a nie na motor.
jprdl ty jesteś takim debilem czy zakompleksionym biedakiem którego nigdy nie bedzie stac na nowy fajny motocykl ?
Mam obecnie dwa fajne
z czego jeden wyczynowy . Czy jestem debilem ? Niewykluczone ,może i tak. Przez takie wspomagacze ,"motocyklowe zera" jeżdżą powyżej swoich umiejętności.Nigdy niczego się nie nauczą,nie nabiorą instynktownych odruców, A jak już przegnie taki pałę,bo nie wie gdzie jest punkt przegięcia,to wtedy p🤬lnie o wiele solidniej.