Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-13, 11:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 11:23 2
emerytobaza, pracobaza, studiobaza (opcjonalne), liceobaza, gimbaza, etc... zgodnie z użytym przedrostkiem, autor zdradza nam, na którym szczeblu właśnie się znajduje.

@Voltane
Rozmawiałem kiedyś z 10-latkiem, który stylem wypowiedzi przewyższał niejednego dorosłego. Jak to wytłumaczysz?
Zgłoś
LordMrok 2012-09-13, 11:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 11:37
No w sumie macie racje. Trochę przewrażliwiony jestem na te słowa bo ostatnio gdzie nie wejdziesz tam jest jakaś baza...

dagins, to tylko potwierdza fakt, że nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka a każdego traktować indywidualnie.
Zgłoś
mateor19klub 2012-09-13, 12:03 1
Piwko za Toma Hanksa. Świetny aktor.
Zgłoś
Zuku1916 2012-09-13, 12:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 12:07 1
Pan kapitan napisał/a:

Fajną maną tradycję w USA, że na pogrzebach każdy może wyjść i powiedzieć parę słów o zmarłym, rzucić jakąś zabawną anegdotę z jego życia itp.

U nas ksiądz recytuje jakieś formułki, najczęściej mechanicznie i z wyrazem obojętności lub nawet znudzenia na twarzy, a wszyscy tego słuchają z równą obojętnością, by później odprowadzić trumnę do dziury w ziemi...

Co ty jebiesz. Co za problem w kościele poprosić księdza o jakieś wystąpienie paru osób? Byłem na takim jednym pogrzebie i występowały 4 osoby, opowiadały o zmarłej osobie.

Problem zapytać księdza o taką możliwość? Albo zapłacić w domu pogrzebowym za salkę na tego typu wystąpienia?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 12:26 4
pieto90 napisał/a:

Problem zapytać księdza o taką możliwość? Albo zapłacić w domu pogrzebowym za salkę na tego typu wystąpienia?

I trafiłeś w samo sedno ... im i tak wiecznie będzie mało i nawet gdyby przyjęło się tak robić w naszym kraju, to zaraz znalazło by się paru speców od biznesów i ładnych sum by sobie za to życzyli. Wszak nigdzie nie obłowisz się lepiej jak na cudzym nieszczęściu ...
Zgłoś
Kluska 2012-09-13, 13:03
@up, naiwny jestes, ze w stanach za to nie płacą... Wszędzie płacą. Tylko że u nas wysysają z człowieka ;/

"ale taka zwykła czy trochę lepsza trumna? zwykła? to co, nie kochaliście się?"
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 13:09
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 13:22
Kluska napisał/a:

@up, naiwny jestes, ze w stanach za to nie płacą... Wszędzie płacą. Tylko że u nas wysysają z człowieka ;/

Z którego momentu mojej wypowiedzi wywnioskowałeś, iż uważam że w stanach ta usługa nic nie kosztuje ?
Zgłoś
plugnplay 2012-09-13, 14:42
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 15:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-13, 15:31
Jakiś dzikus kiedyś zapytał katolika:
Dlaczego jak ktoś umiera to płaczecie, przecież idzie do waszego Pana, w dobre miejsce, powinniście sie cieszyć a nie się smucić.......
Zgłoś
vniveri25 2012-09-13, 16:10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem