Aaron "Wheelz" Fotheringham
Jest kilka faili.
Mój pierwszy temat, więc możecie po mnie pojechać.
Po tagach nie znalazłem.
Tacy ludzie sa zajebiści. Podziwiam, podziwiam, podziwiam!!!. A dla wrzucającego duży browar
Konto usunięte
2013-04-30, 16:06
Ja zawsze marzyłem o takiej dyscyplinie dla niepełnosprawnych, w której jeździli by w opancerzonych wózkach i zderzali się. To by było takie zajebiste, demolition derby na wózkach.
Elandar napisał/a:
Ja zawsze marzyłem o takiej dyscyplinie dla niepełnosprawnych, w której jeździli by w opancerzonych wózkach i zderzali się. To by było takie zajebiste, demolition derby na wózkach.
Po co marzyć, skoro takie coś istnieje
Międzynarodowa federacja rugby na wózkach
Konto usunięte
2013-04-30, 16:32
Konto usunięte
2013-04-30, 16:57
Konto usunięte
2013-04-30, 17:14
Nie powinien tak robic, widac ze czesto sie wywraca... Jeszcze sie powaznie wyp🤬oli, uszkodzi kregoslup i skonczy na wozku

A nie.... Czekaj... Too late!
Tak jak niektórzy napisali,wielki szacunek dla tych ludzi,mimo ograniczeń robią więcej niż "pełnosprawni"
Konto usunięte
2013-04-30, 19:02
Ok jade: ty c🤬ju! A filmik spoko
Konto usunięte
2013-04-30, 19:16
EEEE tam. Kickflipa nie zrobi
Pojechać to ja mogę Twoją matkę na dwa baty z MrDrwalu, który specjalizuje się w takich gównianych sprawach
P.S. Pozytywny filmik
podpis użytkownika
Pewnego razu Twój pies został potrącony, tego ranka.
Konto usunięte
2013-04-30, 19:20
Cytat:
Mój pierwszy temat, więc możecie po mnie pojechać.
Ty szmato!
ej ale jednak tak czy siak duże obciążenia ma na kręgosłupie. Nie amortyzuje praktycznie nic tych lądowań i wszystko plecy przejmują. Może potem żałować...
na początku pomyślałem "k🤬a, znowu jakiś pedał na głównej", ale potem zobaczyłem, że jeździ na wózku i robi to, co kocha, bez względu na okoliczności. Wielki, wielki szacun dla gościa i dużo szczęścia w życiu. Browar.