👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac. tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu. no w glowie sie to nie miesci.
nwonigers napisał/a:
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac. tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu. no w glowie sie to nie miesci.
wyciag kija z dupy. sadzac po wypocinach jakie tu wypisujesz to juz pewnie jest przyrosniety w jelito
nwonigers napisał/a:
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac.
A w jaki sposób wyciągnąłeś wnioski, ze nagrywający jest życiowym zerem? Sytuacja niecodzienna i śmieszna, koleś nikogo nie obraza. Skąd wiesz, ze nie jest np. lekarzem, albo prezesem firmy?
nwonigers napisał/a:
tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu
Film trwa niecałe 4 minuty, co chcesz w tym czasie zrobić, zbawić świat?
Pewnie jesteś Harrym albo Indiana z filmu i dlatego się pultasz

Ja bym obejrzał film z podziemia aborcyjnego. Ta podziemna laryngologia, jakoś mnie nie kręci.
nwonigers napisał/a:
wyjmij kij z dupy albo sobie wloz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie