👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

up
Miałem 3, więc jestem ekspertem. Otóż jest masa bezpieczniejszych miejsc podczas burzy od auta.
Miałem 3, więc jestem ekspertem. Otóż jest masa bezpieczniejszych miejsc podczas burzy od auta.

Erdo napisał/a:
bo siedząc za kierownica wszystko jest wykonane z tworzyw sztucznych/skóry etc.
Co za analfabeta...

sereja3 napisał/a:
@up
A widzisz by tam było mokro?
MAĆKU nie badź DOWEM i przemyśl to co napisałeś raz jeszcze..

@up Bo woda jest izolatorem, dopiero domieszka jonów pozwala jej przewodzić prąd.

@up nie destylowana tylko właśnie czysta, bez domieszek jonów żadnych. I taka woda nie przewodzi napięcia ani prądu i dlatego w czasie deszczu samochód jest bezpieczny, ale jak tu było sucho to oczywiste, że kierowcę mogło zabić nawet. Ale tak się nie stało bo pewnie wiedział co się dzieje i zabrał nogi z metalowej podłogi. Zresztą tutaj kurz jeszcze pewnie był na podłodze i w ogóle wszędzie a kurz jak wiadomo też prądy przewodzi, więc mogło dojść z tego żurawia co ma na pace. Farta miał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie