👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

za to powinno się ci odebrać wszystkie piwa...
ale w sumie może temu tak reaguję bom wielki fan Hellsinga xd
ale w sumie może temu tak reaguję bom wielki fan Hellsinga xd
Cienkie anime to i przeróbka do dupy. Powinna być jakaś alternatywa piw np. Baty, "otrzymano 1 piwo i 20 batów".

A ja się pytam jak to się ma do czegokolwiek ???
Masakra ! Popieram ten pomysł z batami.
Masakra ! Popieram ten pomysł z batami.

Poli666 napisał/a:
Cienkie anime to i przeróbka do dupy. Powinna być jakaś alternatywa piw np. Baty, "otrzymano 1 piwo i 20 batów".
anime jedno z lepszych

Rzeczywiście, te komplikacje z hellsinga to zbrodnia w biały dzień. Za to to co wrzucił TTszpan jest hilarious fabulous, szkoda że piwo niet!

Też jestem fanem i to zatwardziałym i przeróbek nie wybaczam...W tym jednak wypadku nie mogę mieć jej za złe, gdyż jest dobra ^_^ Opis Halkonnena wymiata
Mistrzowskie wykorzystanie fragmentów kultowych polskich komedii...szkoda, że lip-synh leży :/ a i miejscami jest na siłę montowane :C
TTszpan Twój filmik jest najlepszy

TTszpan Twój filmik jest najlepszy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie