Już jakiś czas temu myślałem, że żyję w świecie o iście magicznym poziomie sp🤬olenia umysłowego, ale codzienność mnie szybko weryfikuje.
CrystalFairy napisał/a:
Już jakiś czas temu myślałem, że żyję w świecie o iście magicznym poziomie sp🤬olenia umysłowego, ale codzienność mnie szybko weryfikuje.
Z Twojego zdania tylko słowo "sp🤬olenia" pasuje do Łajnokraju z Gangesem

Kumar umar.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
srać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej ,ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
A może źle go zrozumiał ten zabójca, myślał że ten chce go wyr🤬ać za 2 rupie w tym tojtoju

lanie i ranie w kiblu dla hindusa to taka sama hańba spalenie krzyża do katolika
Srający na ulicy nie są jeszcze mentalnie gotowi na taką rewolucyjną zmianę
Ktoś z was się odważy zwrócić uwagę młodym, naprutym ludziom lejącym np. pod Żabką? Wprawdzie urolog powie, że niektórych przypadkach nie ma wyjścia.
SmokPoracha napisał/a:
W imię zasad, sk****.
Kiedyś napisałem podobne zdanie i dostałem upomnienie od moda, że w sadistic to jest wolność słowa ble ble ble i że mam nie cenzurować przekleństw, albo będzie ban 😂
Ta wiadomość jest tak niepojęta i albo Indie są poj🤬e, albo to fake.