Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:37
BigLebovsky 2025-04-14, 11:20
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Obecnie na lotnisku Borkenberge w Niemczech.
Przepraszam za to, że fałszywie zrozumiałem Twoją intencję.

Jesteś konserwatorem wirówki dla pilotów? I pozwalają ci czasem zasiąść?
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-14, 11:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-14, 16:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-15, 4:40
BigLebovsky napisał/a:

Bazyl, co ty bierzesz? Cokolwiek to jest bierz od teraz po pół.

Czasami można się mocno pomylić. Nie pęknij z zawiści. Jeszcze nigdy w życiu nie brałem jakiegoś świństwa do ust i nie ma co rozpoławiać, ale skoro tylko to wpadło tobie do głowy to chyba nie bez powodu. No chyba, że jesteś rudy. Ironii i sarkazmu też nie rozumiesz, a czasami robisz takie dobre wrażenie. Zawiść to faktycznie wredna cecha. Zwyczajny Arschloch.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-15, 8:00
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Czasami można się mocno pomylić. Nie pęknij z zawiści. Jeszcze nigdy w życiu nie brałem jakiegoś świństwa do ust i nie ma co rozpoławiać, ale skoro tylko to wpadło tobie do głowy to chyba nie bez powodu. No chyba, że jesteś rudy. Ironii i sarkazmu też nie rozumiesz, a czasami robisz takie dobre wrażenie. Zawiść to faktycznie wredna cecha. Zwyczajny Arschloch.

Bazyl ino nie aszloch! Są pewne granice! Nie mogę być rudy bo jestem łysy, choć wiem że każdy łysy mógł być kiedyś rudy.
Zgłoś
elim 2025-04-15, 19:53
A4boNla3hon3 napisał/a:

Z ciekawości pytam. Mountain dew występuje w szklanych butelkach?

limitowana ekologiczna (bez plastiku) seria
Zgłoś
kulawiec 2025-04-16, 23:50
Zgłoś
mamurra 2025-04-28, 19:41
trawa napisał/a:

To tlumaczy w pełni tą szklankę na łańcuchu .

Tak sobie tłumacz, przygłupie XD

[ Dodano 2025-04-28, 19:53 ]
SoDramatic napisał/a:

To ile ty masz lat, 60 ? 😀

55
Zgłoś
trawa 2025-04-29, 21:55
Widzisz ,sztuką jest umrzeć młodo,ale jak najpóźniej. Ja tak umrę. Ty raczej umrzesz w mlodym wieku jak tylko wyjdziesz z piwnicy i
zaczniesz podskakiwać.
Takich wyszczekanych gnojków na bułce tartej chowanych jest na pęczki-wyszczekanych zanim nie dostaną plaskacza na zaskok i mama nie obroni.
Zgłoś
yellow87 2025-05-05, 14:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem