Wiem, dużo tutaj przewinęło się filmików ze strażą wiejską, ale udostępnianie takich materiałów, być może w końcu da jakiś efekt. Mam dość już tych kurew i trzymam kciuki, aby w końcu wyj🤬i tą całą służbę pieniężną z całej Polski.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:23
Bez przesady. Służby mają prawo w trakcie interwencji zaparkować na niedozwolonym miejscu! Litości, przecież kiedy mają szybko zareagować na łamanie prawa, to nie będą krążyć pół godziny po mieście w celu znalezienia miejsca parkingowego.
@up
Tak, mieli bardzo ważny powód, żeby tam zaparkować. Musieli wypisać mandat kobiecinie sprzedającej truskawki. Jak widać strażnicy też mają swój sezon ogórkowy
Tak, mieli bardzo ważny powód, żeby tam zaparkować. Musieli wypisać mandat kobiecinie sprzedającej truskawki. Jak widać strażnicy też mają swój sezon ogórkowy
@up
Kwestia czym mają się zajmować, a czym tak naprawdę w głównej mierze się zajmują, to dwie różne rzeczy
Kwestia czym mają się zajmować, a czym tak naprawdę w głównej mierze się zajmują, to dwie różne rzeczy
kenzol napisał/a:
@up
Kwestia czym mają się zajmować, a czym tak naprawdę w głównej mierze się zajmują, to dwie różne rzeczy![]()
Chodziło o uświadomienie mu, że straż też jest od zapobiegania przestępstwom...
Poza tym.. widziałeś strażnika miejskiego, który świadomie nie interweniuje gdy jest zagrożenie życia itp? Raczej wątpię... naoglądałeś się filmików o radarach i powielasz schemat. Niekompetencja strażników to jedno a obowiązki i prawa to drugie.
P.S. Dla mnie straż miejska jest zbędna. Jednak pozostaje pytanie kto będzie zbierał pijaczków z ulicy i odwoził na izbę, kto będzie wyłapywał ludzi niszczących ławki w parkach itp itd... Policja ma ważniejsze rzeczy na głowie jakby nie patrzeć...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie