Wiem, dużo tutaj przewinęło się filmików ze strażą wiejską, ale udostępnianie takich materiałów, być może w końcu da jakiś efekt. Mam dość już tych kurew i trzymam kciuki, aby w końcu wyj🤬i tą całą służbę pieniężną z całej Polski.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Nie łamią prawa...z tego co się już na sadisticu naczytałem to służby mają prawo zatrzymać się byle gdzie jeśli podejmują działanie zapobieganiu przestępstwa...
Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi... Paragrafem też nie pogardzę..
Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi... Paragrafem też nie pogardzę..
Może ciężko uwierzyć, ale do ich obowiązków należą też inne czynności niż wlepianie mandatów, a że w większości są to c🤬y, które boją się podmuchu wiatru to inna kwestia.
alpha10, O tym, właśnie mówię.
alpha10, O tym, właśnie mówię.
Przy zapobieganiu "przestępstwu", a nie "wykroczeniu"... o ile taki przepis jest, bo nie chce mi się sprawdzać Natomiast nie zmienia to faktu, że jest to maszynka do kręcenia kasy i wymuszanie haraczu od społeczeństwa. Głosujcie dalej na świnie z okrągłego stołu, to będziecie coraz bardziej dojeni. W zeszłym roku widziałem, jak straż miejska (K+M) nie reagowała, kiedy dwóch dresów biło jakiegoś człowieka. Udali się w drugą stronę i tyle. Nawet gdyby ktoś ich nagrał, to co? Ktoś by wyciągnął konsekwencje? Zwolnił ze służby? Oj tam, oj tam...
Pana Bandyty nie wolno im było ruszyć i tyle... bo za to dopiero dostaliby w skórę.
ale bicka napina ten strażnik HAHAHA, pewnie myśli, że będzie gwiazdą
Hehe niezle wiatraczna:D po zmroku SM tam nie ma policji też nie:D
Polska...mu się nie poprawi (bo nadal musi przestrzegać przepisy), a spina dupę (marnuje kawałek swojego życia) z powodu innych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie