Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Hipokryzja straży wiejskiej
Adek1507 • 2014-05-31, 19:19
Wiem, dużo tutaj przewinęło się filmików ze strażą wiejską, ale udostępnianie takich materiałów, być może w końcu da jakiś efekt. Mam dość już tych kurew i trzymam kciuki, aby w końcu wyj🤬i tą całą służbę pieniężną z całej Polski.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrisCFC 2014-05-31, 19:24 6
Nie łamią prawa...z tego co się już na sadisticu naczytałem to służby mają prawo zatrzymać się byle gdzie jeśli podejmują działanie zapobieganiu przestępstwa...

Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi... Paragrafem też nie pogardzę..
Zgłoś
Nemayu 2014-05-31, 19:25 52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RockyWood 2014-05-31, 19:27 129
@up

a to oni są od czegoś innego?
Zgłoś
Adek1507 2014-05-31, 19:38 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-31, 19:41 27
Warszawa to Kielce Europy
Zgłoś
Nemayu 2014-05-31, 19:42 1
Może ciężko uwierzyć, ale do ich obowiązków należą też inne czynności niż wlepianie mandatów, a że w większości są to c🤬y, które boją się podmuchu wiatru to inna kwestia.

alpha10, O tym, właśnie mówię.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-31, 19:45 3
Przy zapobieganiu "przestępstwu", a nie "wykroczeniu"... o ile taki przepis jest, bo nie chce mi się sprawdzać Natomiast nie zmienia to faktu, że jest to maszynka do kręcenia kasy i wymuszanie haraczu od społeczeństwa. Głosujcie dalej na świnie z okrągłego stołu, to będziecie coraz bardziej dojeni. W zeszłym roku widziałem, jak straż miejska (K+M) nie reagowała, kiedy dwóch dresów biło jakiegoś człowieka. Udali się w drugą stronę i tyle. Nawet gdyby ktoś ich nagrał, to co? Ktoś by wyciągnął konsekwencje? Zwolnił ze służby? Oj tam, oj tam... Pana Bandyty nie wolno im było ruszyć i tyle... bo za to dopiero dostaliby w skórę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-31, 20:07 2
ale bicka napina ten strażnik HAHAHA, pewnie myśli, że będzie gwiazdą
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-31, 20:17
Hehe niezle wiatraczna:D po zmroku SM tam nie ma policji też nie:D
Zgłoś
Misiek_KRK 2014-05-31, 20:39
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-31, 20:45 3
Zgłoś
kenzol 2014-05-31, 20:53 7
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-31, 20:57 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-31, 23:15
Polska...mu się nie poprawi (bo nadal musi przestrzegać przepisy), a spina dupę (marnuje kawałek swojego życia) z powodu innych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem