podpis użytkownika
A NUUUUUCHEEKI BREEKI
IV DAMKE
podpis użytkownika
A NUUUUUup tak tylko - Amerykanie zabili przez cały XX wiek może z 3 mil ludzi Hitler z 15 a Stalin swojego narodu 25 i h🤬j wie ile Mao a Ty mówisz kto dobry a kto zły ,ja p🤬le
up tak tylko - Amerykanie zabili przez cały XX wiek może z 3 mil ludzi Hitler z 15 a Stalin swojego narodu 25 i h🤬j wie ile Mao a Ty mówisz kto dobry a kto zły ,ja p🤬le
a gdyby nie zrzucili tych bomb to dajecie gwarancje na to, że ruskie zatrzymały by się na berlinie? poza tym gdyby robili naloty dywanowe na japonie to też by w c🤬j osób zginęło. A po drugie chcieli oszczędzić swoich obywateli, żeby nie musielli więcej zdychać gdzieś na drugim końcu świata, co im się też chwali
up tak tylko - Amerykanie zabili przez cały XX wiek może z 3 mil ludzi Hitler z 15 a Stalin swojego narodu 25 i h🤬j wie ile Mao a Ty mówisz kto dobry a kto zły ,ja p🤬le
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Wszystkim tym, którym jest tak żal Japończyków niech wygooglują sobie japoński obóz 731
Ilu z tych cywilów wiedziało, że istnieje coś takiego jak obóz 731?
Dzieci, starcy, ciężarne kobiety i zwykli mężczyźni starający się zapewnić byt rodzinie i funkcjonować w kraju czasów wojny nie byli niczemu winni i zasługiwali na wymordowanie.
A ilu cywili amerykańskich wiedziało o Projekcie Manhattan?
To samo można powiedzieć o Chińczykach.
Czytając twój post odnoszę wrażenie, że za zbrodnie japońskie obwiniasz tylko rząd, natomiast amerykanów jako ogół.
Nie uważam USA za świętych, ale dziwi mnie demonizowanie ich przy każdej okazji.