Z psami się nie gada
A jak ci matke, siostre , żone lub kochankę zabiją to zadzwonisz na pogotowie energetyczne czy gdzie ?
Witamy:

podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
Powiem tak, Janusz na Janusza trafił
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ty taki kozak jesteś, jak matkę od kurew wyzywasz po taterce z ziomami na zjeździe wiejskich p🤬d z rozj🤬ych e36ek
Ty jakiś niedorozwinięty jesteś; moja matka nie jeździ na takie zjazdy.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówŚmieszą mnie takie p🤬deczki co by dały sobie ryja obić żeby tylko jakiegoś oszczanego buraka na milicję sprzedać
ty k🤬a uj🤬a tepa maso, miales kiedys na wlasnosc cokolwiek co przekracza wartoscią kinder niespodzianke ?

Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk🤬ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim c🤬liku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k🤬a.
Bardzo dobrze, kierowca ma przepisy za nic, doprowadza do kolizji, ucieka z miejsca zdarzenia, kłamie. A może zaraz doprowadzi do poważniejszego wypadku? To wpływa na bezpieczeństwo klientów, a ponadto na wizerunek firmy. Bardzo dobrze, że pożegnał się z karierą przynajmniej w tej firmie. A grzywna plus koszty i odrapane passerati może go czegoś nauczy. Choć szczerze wątpię.

Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk***ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim cwe*iku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k***a.
I Bardzo k🤬a dobrze, że wysłał! Dziad bezczelnie chciał zj🤬 i do tego ściemniał, kto wie jak by to się skończyło gdyby nie ta kamerka... Januszek chciał cwaniakować to dostał z nawiązką!
Dodatkowo powiadomić jego ubezpieczalnie oc. Za ucieczkę robią regres.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk🤬ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim c🤬liku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k🤬a.
Prawidłowo postapił! Takie k🤬y bez znajomości kodeksu drogowego i do tego aroganckie w c🤬j nie maja prawa pracować w sektorze publicznym, a Janusz wyp🤬ala z powrotem na wieś gdzie jego miejsce.
Pracuje jako kierowca, nastepnym razem mogl zabic pasazera. Dobrze zrobil.