No rok nam kazałeś czekać na ten pełen napięcia i emocji film ?
podpis użytkownika
otyli żyją krócej
Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk🤬ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim c🤬liku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k🤬a.
Janusz cfaniak xD Jakby trafił na kobiete albo młodą p🤬deczkę dopiero co prawko zdał i by sam jechał to by mu wmówił winę i jeszcze zarobił xD Trzeba próbować no co tym razem się nie udało xD dobry Janusz cfaniak xD
a nagrywający k🤬a jak powyżej użytkownik janiew napisał, ja dodam od siebie że przewidziałem tą sytuację 5 sekund przed kolizją a nagrywający jeszcze gazu dodał a mógł przyhamować lekko i by nic nie było
a nagrywający k🤬a jak powyżej użytkownik janiew napisał, ja dodam od siebie że przewidziałem tą sytuację 5 sekund przed kolizją a nagrywający jeszcze gazu dodał a mógł przyhamować lekko i by nic nie było

Takim jak ten z Passata powinno się zabierać prawo jazdy, żeby to była przestroga dla kombinatorów i oszustów. Przez takich kretynów niedługo każdy będzie musiał mieć kamerkę w samochodzie, bo trudno byłoby udowodnić c🤬jowi, a policja też ma wyj🤬e.
KebabRemover napisał/a:
Jakby trafił na kobiete albo młodą p🤬deczkę
Właśnie trafił na młodą p🤬deczkę "aż mi się ręce trzęso"
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Doprowadził do kolizji, zmieniając pas ruchu na zakręcie, tuż przed pasami dla pieszych- mistrz destrukcji!

powinni takiej szmacie j🤬ej odebrać prawo jazdy dożywotnio , co za k🤬a j🤬a buracka z paseratti B5
Chyba kupie sobie jakąś kamerke na ali, bo ja bym miał do tego sprawę o pobicie Janusza.. On jeszcze kierunkowskaz lewy miał włączony, po czym zmienił pas na prawy.

Już po samym sposobie wysławiania się, widać że stary patus i alkus z góra podstawowym. Ja to bym k🤬ę prowokował słowem, aby mi pacnął i dodatkowo zgłoszonko o pobicie w pakiecie

xv89 napisał/a:
Już po samym sposobie wysławiania się, widać że stary patus i alkus z góra podstawowym. Ja to bym k🤬ę prowokował słowem, aby mi pacnął i dodatkowo zgłoszonko o pobicie w pakiecie

Śmieszą mnie takie p🤬deczki co by dały sobie ryja obić żeby tylko jakiegoś oszczanego buraka na milicję sprzedać

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.