janlew napisał/a:
Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk🤬ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim c🤬liku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k🤬a.
Ty się codzennie k🤬isz na tym forum jak wypisujesz publicznie swoje przemyślenia i jeszcze dodatkowo skazujesz nas na ich czytanie.

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
janlew napisał/a:
Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk🤬ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim c🤬liku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k🤬a.
Ojej, widzę że kolega bolciarz już ma ból dupy.
I bardzo dobrze powinni mu jeszcze doj🤬 karę za ucieczkę i zaj🤬 prawko na 2 lata - jednego z🤬ba mniej z dróg.
A wystarczyło zjechać na pobocze i wymienieć się info żęby zrobić szkodę - ha tfu na takich i tobie podobonych - znalazł się obrońca z🤬bów i januszy xD
Jesteś brudem po którym chodze.
podpis użytkownika
This is not a reaction against a negative world. It's a response to a negative world.
fajne , fajne takie jechanie obok równoległe,
trzeba być idiotą aby nie spodziewać się
a może nagrywający jednak na to czekał
trzeba być idiotą aby nie spodziewać się
a może nagrywający jednak na to czekał
janlew napisał/a:
Janusz to burak...
Bardzo dobrze, że janusza wyj🤬i z roboty. Im mniej takich z🤬bów na drodze tym lepiej, a ten się k🤬a jeszcze dziwi, i ucieka. Za te sp🤬alanie doj🤬bym mu jeszcze z 5 lat zakazu i coby jeszcze prawko od nowa zdawać musiał. Szanuje ziomeczka, że chciało mu się go dop🤬lić.

Karmazon,
Lepiej się zabierz za zbijanie palet zamiast się tak cieszyć, bo chude czasy przed tobą.
Karmazon napisał/a:
Śmieszą mnie takie p🤬deczki co by dały sobie ryja obić żeby tylko jakiegoś oszczanego buraka na milicję sprzedać
Lepiej się zabierz za zbijanie palet zamiast się tak cieszyć, bo chude czasy przed tobą.