Bardzo, ale to bardzo mi się nie podoba to, że te analogie mają sens...
K🤬a idę zakupić dużo konserw, świec i żarcia o długim terminie przydatności do spożycia i robię w lesie ziemiankę.
K🤬a idę zakupić dużo konserw, świec i żarcia o długim terminie przydatności do spożycia i robię w lesie ziemiankę.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Rosja jest niestabilne politycznie. Jak ktoś kopiuje, to niech z głową.
podpis użytkownika
e-cig
Skoro jest taki pewny siebie żeby zagarnąć wschodnią europe to niech tak robi. Mięliśmy swoje 20 lat żeby zbudować silną armie. Ale głupcy głosujący na kretynów którzy nie wiedzą z historii w jakim przej🤬ym położeniu żyjemy doprowadzili do tego że za 10 lat polski nie będzie na mapie.
Takie rzeczy się zdarzają i jeśli ludzie mają w dupie przyszłość to trzeba zaakceptować nasz los. Polityka to działania na 20 lat w przyszłość a nie gdy ruscy zaczynają podboje biadolenie jak z tym sobie radzić. Był na to czas teraz jest czas na nauke ruskiego.
Takie rzeczy się zdarzają i jeśli ludzie mają w dupie przyszłość to trzeba zaakceptować nasz los. Polityka to działania na 20 lat w przyszłość a nie gdy ruscy zaczynają podboje biadolenie jak z tym sobie radzić. Był na to czas teraz jest czas na nauke ruskiego.

Jak to mówią historia lubi się powtarzać niestety. Tudzież historia kołem się toczy. A Polska zawsze jest w samym środku gówna, bo takie mamy położenie geograficzne więc jeśli już coś się będzie działo to prawie na pewno i u nas

Ludzie,nie chcę uchodzić za eksperta,bo nim nie jestem , ale zainteresujcie się trochę - Rosja jest krajem niestabilnym (jak napisał raptofil ), w gruncie rzeczy biednym , a Armia Rosyjska to mit .
Haha to żeś doj🤬 z tą poprawą ekonomiczną Rzeszy. Adolf nabrał potężne pożyczki, on rozj🤬 Rzeszę nie tylko pod względem gospodarczym, ale na każdej innej płaszczyźnie. Autor tego obrazka do piachu.
Adolf Hitler nigdy nie był premierem, tylko kanclerzem... Ciężko o premiera w systemie kanclerskim xd

Wasza logika mnie powała:
Hitler jest Putinem,
Niemcy są ZSRR,
Hindenburg jest Jelcynem,
Nadrenia jest Gruzją,
Czechy są Ukrainą.
Ale Polska, k🤬a pozostała Polską.
Fuck logic...
Hitler jest Putinem,
Niemcy są ZSRR,
Hindenburg jest Jelcynem,
Nadrenia jest Gruzją,