Wiadomo jak skręcić gibona, ile waży miecz oburęczny, jak obciąć głowę, teraz pora na historie marihuany
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17
Trzeba być kretynem, żeby myśleć, że ona szkodzi, a jeszcze większym, żeby ją zakazać...
W nadmiarze wszystko szkodzi, ale jarając z głową będziesz zdrowszy niż ktokolwiek, kto pije sławny kieliszek likieru, czy naleweczki dziennie
Pozdro, palacze.
W nadmiarze wszystko szkodzi, ale jarając z głową będziesz zdrowszy niż ktokolwiek, kto pije sławny kieliszek likieru, czy naleweczki dziennie
Pozdro, palacze.
Po tym jak zachowuje się 90% ludzi palących gandzię. Widzę bo mieszkam w mieście gdzie 10 lat temu było metropolią narkomaństwa, na szczęście dzisiaj jest lepiej.
bobigeda, mówisz że szkoda Ci Twoich pieniędzy na walkę z czymś co nikomu nie szkodzi. Zrozum że szkodzi, mózg, drogi oddechowe, immunologiczność organizmu itd. Nie mówcie teraz o alkoholu bo to żadna dyskusja, topic dotyczy gandzi.
bobigeda, mówisz że szkoda Ci Twoich pieniędzy na walkę z czymś co nikomu nie szkodzi. Zrozum że szkodzi, mózg, drogi oddechowe, immunologiczność organizmu itd. Nie mówcie teraz o alkoholu bo to żadna dyskusja, topic dotyczy gandzi.
Właśnie taka jest z Wami dyskusja. Wymień rzecz która nie szkodzi..blablabla. Chodzi tu o trawę i o nic innego, głosy które są za legalizacją nie wiedzą co ona może z człowiekiem zrobić. Dojrzeliście na legalizacje gandzi na zachodzie..dobre mi to. Zrozumcie że tzw. nisza odbiorców gandzi
to dzieciaki w wieku 16-22 lata, nie wiedzą do końca jakie będzie miało to skutki w przyszłości. Do tego dochodzi to że legalizacja pozwoli im bez przeszkód zadowalać się jointami w miejscach publicznych, co następnie przyczyni się do zmniejszenia kar za wykroczenia/przestępstwa pod wpływem THC, bo tak by było gdyby zalegalizowali. Nie mówcie mi że większość po trawie ma klimat spokojny i opanowany bo tak nie jest. Trawa jest narkotykiem, będzie i niech tak zostanie moim zdaniem. Nie ogłupimy w ten sposób jeszcze bardziej społeczeństwa.
Nawet jeżeli zalegalizują, to jebną taką akcyzę, że za gram zapłacisz 2x drożej niż teraz.
uookie napisał/a:
wymień mi trzy rzeczy, dwie, dobra, chociaż jedną, która w nadmiarze nie szkodzą.
witamina C
wexors napisał/a:
witamina C
Słyszałem jak zawsze mawiali, że wszystko w nadmiarze szkodzi.
Popatrzcie na Holandię. Wszystko szkodzi nawet mąka. Alkohol bardzo, twarde dragi- jasne. Ale nie zioło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie